..nimeltään humppa!

sitä myötä meillä onkin ollut kivat humpat viime päivinä... :)

eli siis kelpineiti Huumaa (Nallikallion Lemmenlahja) on viettänyt meillä hoidossa pari päivää Katjan reissutessa töiden myötä. Hyvin on mennyt, Huuma on ollut kiltti hoitolaps :) Erityisen hauskaa on ollut torvelokaveruksilla, Kivalla ja Huumalla. Vähemmän hauskaa sitten Elsalla ja Kepulla (joka on asustanut kodinhoitohuoneessa).

Huuma ja Kiki ovat leikkineet ja riehuneet, syöneet kilpaa ja ottaneet päiväunet vierivieressä sohvalla. Alussa kun huuma vähän ilmeisesti ikävöi, otti kiki pallon suuhun ja lähti leikittämään masentunutta kaveriaan "pelataan hei vähän tällä pallolla!" Pallo jäi, mutta kiksi ja huuma pelasi =) kovasti ovat nuo kaksi samanlaisia! Hupaisaa sinänsä, koska ollaan monesti mietitty miten samanalaisia ovat elsa ja hinku; tosikoita suorittajia. Ja sit tuli nää pikkuisen vähemmän tosikot juniorit :D

Humppa on päässyt (=joutunut) lenkille pyrrityttöjen, Sipen, Frodon ja Focuksen kanssa, sekä tänään tutustunut Helmi-dalmikseen. Mukana menee helposti! Pitäisi joskus kuvata, kun Kiksi on ottanut Sipe-saksanpaimenkoiran suureksi idolikseen, lenkillä ei tee mitään muuta kun kyttää Sipeä, kiertää, haukkuu ja näykkii. Lienee vähän mallioppinut Focukselta? Sipsi-parka..

Kyttäämisestä sitten.. Imuroiminen oli varsinainen kokemus, Huuma kyttää (siis paimentaa) imuria, Kiva kyttää Huumaa ja Elsan mielestä moinen kyttäys oli hyvin epäsuotavaa, silloin kun sitä tekee joku muu kuin Elsa itse. Kodinhoitohuoneeseenkaan en niitä voinut laittaa, koska siellä oli kissa. Ei auttanut kuin imuroida..Kiitti!

Ei päästy aksatreeneihin, miulla jumittaa taas selkä. Saa nähdä miten käy huomisen ratsastuksen =( en tiedä mikä nyt taas on. Noh, treenattiin sitten kotona höpöhöpöjuttuja :) http://www.youtube.com/user/edeh21#p/a/u/1/X807RHrD7vA