Tänään lähdetään sannan, elsan, edinan ja cassen kanssa ajelemaan kohti Kotkaa ja erkkaria. Jännittää ihan kaikki=)
Harmittaa kun ei pääse osallistumaan millään lailla joan ensimmäisiin kisoihin sunnuntaina..mutta ei tää pyrrierkkarikaan niin usein oo, et kyllästymään pääsis=)
Huomenna on sit vuorossa ne historian ensimmäiset pyreneittenpaimenkoirien agilitymestikset, eli ei tuu agilitytöntä viikonloppua kuiteskaan:D Elsa-junnu ei osallistu..itepä oon ollu ikärajaakin miettimässä.
Ainiin..oon unohtanu lalan viime kisojen "hienot" tulokset laittaa, eli maaningalta hylky ja 5. Harmittaa vitonen, kielto aidalle, kun koira oli menos putkeen. Kunnon käskytys ja vastakkainen käsi ois voinu pelastaa tilanteen. No, oltiin toisia enivei. Ekan radan hylky oli jotain ihan järjetöntä. Koira ei ollu hallussa ei sit yhtään ja onnistun yhen esteen kaatamaan jne. No, onneks toinen meni paremmin. Ei oo Lala näköjää tottunu oottaa omaa vuoroonsa niin kauan mitä se nyt joutu, eli ykköset. nooo..8.9 varkaudessa seuraavan kerran ennen taukoo. Juoksukin varmaan tulee siihen väliin. Toivotaan..vaikka yleensähän se ei nimenomaan mihinkään väliin tule vaan alkaa juuri kun oot ilmoittanu koiras kuukauden joka viikonlopulle kisoihin..
Pitäis ruveta pakkaamaan, et tulee kaikki mukaan. Ei kuitenkaa tuu.