saas nähhä kuinka meidän huomenna käy =)

valmistelevat treenit venähtivät edelliselle päivälle johtuen miun töistä ja sairastumisesta. eikä tää prkleen flunssa ota lähteäkseen.

no ruutu..sehän on siis ihan perseestä =) ensimmäinen tehtiin kokonaan ja se oli hyvä. tarkoituksena oli tehdä enää vain toinen ja palkata, vaan kun ei tullut palkkauksen arvoisia suorituksia. mie en ymmärrä miten se koira nyt sitten loppujenlopuks päätyy sen etunauhan PÄÄLLE *huoh* joitakin kertoja sitä joutui jankkaamaan vaikka tarkoitus ei ollut =/  käytiin illalla lyhyeltä matkalta tuolla kentällä tekemässä vielä ja saatiin paljon parempia (johtuiko liukkaasta alustasta, jolloin pyrri vauhdissa liukui keskelle ruutua?) no eniwei, pääsi palkkaamaan ja molemmille (tai ainakin miulle) parempi mieli huomiselle. maija sanoi osuvasti "vaikka menis kuinka persiilleen, elsi menee aina samalla innolla ruutuun, kun se on sen mielestä vaan yks hauska pallonheittoleikki" :)

tehtiin ohjattu pihalla, jossa vähän hapuilua. ensin vasemmalle, vauhdista palkka, sitten oikealle ja sivulta palkka (hyvä luovutuskin) ja sitten vielä vasen vauhdista. viimeinen jo varma meno :) ei ohjatussa muuta kun aavistuksenmoista epävarmuutta, ihan kun ei ois nähny kapuloita? (oisko meilläkin silmätarkin paikka??... no ei viel, vasta syksyllä ;)

sisällä hallissa tehtiin pari kokeenomaista tunaria jotka ihan kelpoja. hyvät haistelut ja suorat palautukset :)

no, näillä mennään kokeeseen, pitää yrittää pitää oma pää kasassa. pyrri kyllä varmuudella tekee juuri sen minkä se osaa ja aivan takuulla parhaansa yrittää. siispä pitäisi minunkin :)