niinhän siinä kävi että tokoihin kuitenkin mentiin. seurana ja syypäänä siis maria sheltteineen =)

elsi pyrrinen aloitteli seuraamisella. virtasta oli taas vaikka muille jakaa. tosin tänää oon kyllä ollu tooosi laiska, ei oo ees kunnon lenkille menty ku päivällä satoi.seli seli..seuraaminen tasi aika evl-pituinen olla. ihan ok. ainut vaa et liikkeellelähdöissä tökkii minuu kuonollaan oikeen polven sisäsyrjään. ihme tyyppi.

sitten kosketusalustaa ja sitten kosketusalustaruutua. meni yllättävän hyvin!pari kertaa jätti koskematta ja pari kertaa sähelsi taas omine aikoineen ruutuun ja autostakin sinne yritti karata ja näin.. mutta tuosta on hyvä jatkaa! elsan kaa pitää olla tarkkana et se koskee alustaan, itse kun olen sen opettanu niin et se käy koskee ja sit pysähtyy. koskee siis alustaan muttei jää sen päälle vaan viereen seisomaan. plaah. mutta hyvin teki pyrri =) lähetykset tehtiin kylki eellä.

ohjattua noutoa.. ehkä vähän pimeää siihen. eka vasen, elsa lähti haahuilemaan. pari uutta lähetystä ja sama homma. vasta kun sille uusiks se näytettiin, onnistui. sitten oikee, se hyvin, sitten vasen uusiks, sekin hyvin. viimeisenä palkka merkille. koko ajan käskytettynä tehtiin, se tulee tarpeeseen, ettei pyrri livistä..

tehtiin neljä kokeenomaista tunnaria, eka ihan bueno, kaksi seuraavaa ei haistellu, vaan toi vaan kapula (Joskin oman, vaikka olin ihan varma et oli käyny "jonkun vaan") ja viimeisellä ok haistelu ja oman tuonti. luovutuksia pitää tehdä, meinaa sylkee kapulan ennen lupaaa jos miun käsi on alla.

pari suoraa luoksetuloa piristykseksi ja pyrri autoon.

elsa teki 4min paikkamakuun morriksen kaa, ei ongelmia, eka morris maahan ja ylös sit elsi.

sitten 2,5min istuminen elmon kaa (joka istu ku pieni shelttitatti vaikka ei ollu moista ennen tehny =) ja ei mitään ongelmia! jeeeee :)

hyvänmielen reenit, tosin jos elsan kiekkoset ois vähän alempana niin ei ois nii kovaa sähläystä ;) mut eiks tähän(kin) sanota vaa "et sehän on pyrri.."