olen nyt yrittänyt ahkeroida tokon suhteen. käytiin keskiviikkona maijan kanssa tokoilemassa niittylahden koululla. maijalla oli koko kööri mukana, miulla elsa.

ruutu lähti tuulen mukaan pariin otteeseen, vaikka jokaisella kolmen metrin sivulla oli varmaan kymmenen hyvänkokoista kiveä. no, ei ruutua sitten. tein elsan kanssa ensi seuraamista. ihan ok, hieman edistää, vasemmalle käännöksessä ottaa etäisyyttä ja tosiaan kautta linjan se voisi käyttää takapäätään paremmin. voihan.

merkkiä tein sitten, ihan super! varmaan 100 oli onnistumisprosentti! sitten ohjattua merkille vietynä. elsan linja kapulalle on huono (miun mielestä) vaikka leveällä tehtiinkin. pistettiin siis tosi leveälle, mutta lähelle. yhdellä kapulalla, molempia puolia. ihan ok.  elsa rupes itse tarjoamaan merkille menoa ennen ohjattua, joten otettiin se muutaman kerran mukaan. eipä tuossa ongelmaa ollutkaan (johtui varmaan lelusta aiemmin).

torstaina kävin lenkin lomassa tokoilemassa kahteen otteeseen. menomatkalla seuraamista (hyvä) ja kaukojen nousuja. tein muutaman jostain vajaasta kymmenestä metristä (enimmäkseen istumaan nousuja) takapalkalla ja sitten heittopalkalla muutamia vaihtoja seiso-istu läheltä. ihan kohtalaiset istumiset, erinomaiset seisomiset. loppuun täydestä matkasta (15m) yksi istumaannousu, joka todella hyvä! jatkoimme lenkkiä :)

käveltiin joku 1,5 h ja tulomatkalla jäätiin toiselle kentälle. pyrrillä oli reenienergiaa jäljellä hyvin. tehtiin jättäviä, pari ensimmäistä seisomista istui, pari ensimmäistä (tai useammankin) maahanmenon istui.. seisominen alkoi sujumaan, maahanmeno ei. noh, reeniä. ei siis tehty varsinaisesti idaria, kunhan jättäviä vaan. hyvin pysyi liikauttamatta tassuakaan, kunhan oikea liike saatiin aikaiseksi. Loppuun yksi läpijuoksu luoksetulo palkaten vauhdista taakse.

ja kun on tokoilun makuun päästy, tokoiltiin elsan kanssa vähän ennen agireenejä. satoi ehkä kaatamalla,mutta ei tuo tuntunut pikkupyrriä haittaavan! kävin viemässä nyt elsan kanssa kaksi kapulaa ja merkin. jätin elsan odottamaan ja kävin parin metrin päästä hakee autosta nameja, joita unohdin ottaa. no kun käännyn takaisin, on pyrri jo hakenut yhden kapulan suuhunsa ja juoksee kapula suussa kohti toista :) heh.. no, tehtiin ekaa kertaa kahdella kapulalla. epävarmuutta.. mutta hyvät merkit! pari onnistunutta toistoa kumpaankin suuntaan, palkaten kapulantuonnista vauhdilla. joka toisella kerralla palkkasin pelkästä merkistä. yksi huono merkki, kaikki muut ihan super :)

agia tehtiin, käännökset kankeita ja huonoja ja kaikkee..irtoaminen sensijaan ihan loisto juttu! elsalla on ollut vähän epävarmuutta irtoamisissa kun on hiottu niin paljon käännöksiä, mutta tänään siitä ei ollut tietoakaan! sivusuunnassa irtosi myös tooosi hyvin, sain juosta monen metrin päästä ohitellen toisia hyppyjä ;) noita vauhteja tehtiin pari, ennen kuin lopetimme. huomenna piirinmestikset kera lalan ja elsan..