tulikin nyt kolme kertaa tällä viikolla treenattua elsaa. tiistaina marjon ja hannen kanssa, eilen normaaleissa omissa treeneissä ja tänään vitikaisen tiian koulutuksessa.
eilen piti olla lalan vuoro, mutta se aloittikin torstaina juoksun. ensimmäinen ajatus oli "voi ei, ei elsaa lalan lähellekään".no, entäs joulu sitten, mie oon töissä ja jussi uimaharjussa (jonne ei kuulemma mielellää elsaa ota, ku elsalla on tylsää) joten liperiinhän neiti musta menee. no, toivottavasti ei aio aloittaa juoksua! no ainakaan tänään paavoa ei kiinnostanut elsa yhtään. ei siis oikeasti yhtään eikä elsan pissit, vaikka oikei yritettiin josko se niitä kävis nuoleskelemaan :D toivottavasti ei juoksua ihan vielä siis.

eilen tehtiin miun netistä poimimaa vissiin alun perin janita leinosen käsialaa olevaa rataa. ihan hauska ja meni hyvin. lukuunottamatta ysiaidan takaakiertoa jonne elsa ei meinannut mennä ei millään! Lisäksi onnistuin sanomaan keinulle saman kun puomille (olen yrittänyt täysin erottaa ne, keinulle rauhallinen "keinu" ja puomille "kiipeekiipeekiipee")ja sieltä tultiin varsin vauhdilla alas. toki koiran pitäs osata itsekin erottaa ja osaahan se..en tiedä onko se niin fiksoitunut miun odota-käskyyn vai mikä. tämän jälkeen elsan keinusuoritukset olivat aika hitaita, normaalisti kun se juoksee päähän ja odottaa siellä. mutta tässä se rata:

2160873.jpg

eilen tehtiin vielä ruutua ja meni huisin hyvin pitkästäkin matkasta =) kosketusalustalla.. niin ja alkuun tehtiin paikallamakuu, se meni ihan ok.

tänään oli tiian treenit. kaksi rataa tehtiin, ensimmäisessä alku ok, kunhan vain sain elsan kiertämään esteen 4. vitosen jälkeen jaakotus ja kiireelllä seiskalle. keppien aloitukset menivät aluksi pyllylleen mutta sitten hyvin ja itsenäisesti.  11-15 piti peruutella käytännössä tehden ennakoivia valsseja ja voi tsiisus, tuo ei ollu miun juttu ollenkaan. ihan kamalan näköistä varmasti!17 jälkeen elsa päätti toistuvasti kääntyä takaisin putkelle,vaikka se oli jo tulossa kohti 18. meni varmaan vähän vaikeaksi.
2160922.jpg
toinen rata meni paremmin ja siinäpä ei ihan suuria kummallisuuksia ollut. 10-11 väliin piti tulla valssaamaan toiselle puolelle ja 11:lle vielä valssi. mie tyydyin takaaleikkaamaan a:lle.

2160947.jpg
tätä jälkimmäistä ei ehditty tehdä kuin putkelle 14.