kiki aloitti juoksunsa melkein kesän pahimpaan aikaan. noh, ei voi minkään. hassua miten koira on ihan masentunut, tälläkin hetkellä nukkuu yksin vessassa! jussin mielestä kiva on ihanan rauhallinen, mie taas tahtoisin pian oman koirani takaisin..

ollaan reissuttu ahkerasti juhannuksen jälkeenkin mm. joroisissa, mökillä, helsingissä, riihimäellä,uimaharjussa.. ja niin, sairasloma lähenee loppuaan koskapa maanantaina alkaa työt! sairasloman lopun kunniaksi sain viimein inspiraation (kiitos hajonneen ompelukoneen, en voinut ommella pantoja, eilen sain uusia materiaaleja ja nyt harmittaa!) ja laitoin kuvat toukokuun erkkarista nettiin. löytyvät täältä. sähköpostilla kysymällä saapi sitten kuvan isompana versiona jos siltä tuntuu..mut eipä kuvat kovin edustavia tossa säässä oo, tiettyhän ne muuten ois ;)

helsingin reissulle meni kiitettävästi rahaa, mut veljeni avovaimo vei meidät viel tutustumaan riihimäen kirppareille, jee! rahanmenoa ei voinut estää! eikä siis myöskään kaikenlaisen rojun kertymistä nurkkiin (sitä kun ei valmiiksi juuri ole..) mutta, muutamia löytöjä:

vanha vanerilaatikko 4e

ja toinen vanha vanerilaatikko, josta tulee takkapuille/poltettaville roskille laatikko

ja finelin punainen kalakattila, jonka ostin kun halvalla sain..voi sitten myydä vaikka huutonetissä kalliimmalla eteenpäin ;)

aiemmin jo viime viikonloppuna joensuun torikirpparilta tehtiin löytö, jonka myyminen tolla hinnalla saattoi harmittaa myyjää aika lailla jälkeenpäin...mut minuu ei!

nimittäin arabian emilia-sarjan kannu, täysin ehjä ja hyväkuntoinen! maksoin tuosta 30e, huutonetissä hintana on 120-190e. mut ei raaski luopua, on sen verta nätti <3 muutamia juttuja tuosta sarjasta meiltä löytyy jo ennestään.

hmm..tuosta "ostin kun halvalla sain"- toteamuksesta voikin siirtyä suoralla aasinsillalla suloon, eli Tottakai se on Sulo Vileniin, jota kävimme treffaamassa Jokelassa. Ihana, ja niin sievä ja reipas sulo! naskalihampaiden jäljiltä on edelleen naarmut käsissä..

sulohan on siis pennuista se, joka eli ensimmäiset päivänsä mustana ja päätti sen jälkeen alkaa pitää meitä jännityksessä :) sulo on siis sekä merkkivärinen at, että sudenvärinen aw. A-lokuksen suhteen siis at/aw. ja kuten todettu, K-lokuksen suhteen brindle kbr/k (tai kbr/kbr). Jotkut saattaisivat väittää ettei ole moista ennen nähty, mutta enpä menisi vannomaan.. (kurkkaa linkki, jossa tosin lähinnä merkkarilta näyttävä pyrri) mutta Sulopa on oikein hieno pyrrinalku, jolla on aivan ihastuttavat korvat:) lisää kuvia sulosta

huomenna on aulis sekä kivan veli raiku sitten kehissä pariisin maailmanvoittaja- ja ranskanvoittajanäyttelyissä. seuraillaan tilannetta!