piirinmestiksissä lieksassa.

ekalta radalta elsa päätti roiskaista suoraan ensimmäisen riman. varmaanhan mie olen siinä liikkunu tai tehny jotai muuta. kepit tehtiin niin, että koira oikealla ja kepeiltä 90 astetta hypylle, josta välistäveto viereiselle. elsa ei (edelleenkään) kestä sivuttaissuunnassa miun liikettä etenkään tolta puolelta keppejä, joten olin auttamattomasti myöhässä neloselta. tietenkin nelkun takana oli putki, joka veti koiraa..sieltä sain sen ilman hylkyä karjuttua pois ja loppu rata meni jotenkin. vitonen siis huonolla ajalla ja sija kolme. Lalalle rima ja takaakierrossa yhdellä hypyllä lala päätti kiertää samantien koko hypyn..0,7 s yliaikaa myös.

toinen rata..kun jäätyy niin jäätyy, jos koira pitää saada putkelle, kun a:lle on suora linja, kannattaa ehkä ohjata se kumartumatta a:ta kohti.. eikun humpsis vain ja elsa oli a:lla käynyt vauhtia hakemassa. sinne siis mahdollisuudet piirinmestiksissä. reenattiin sitten alastulokontakti a:lla ja häivyttiin.

lala reenaili vähä koko radan, ihan ok se kulki, puomin ylösmenolle ei osuttu ja kaksi rimaa tippui. aika -4,9 joka on lalalle kyllä oikein hyvä :)

semmosta tällä kertaa, ei ne sm-nollat näin kartu. ei taida enää olla edes niin paljoa kisoja tässä lähialueilla et ne sais kasaan :D