..on paha juttu kun on pentu talossa.

meillä oli siis tämän viikkoa neljä koiraa. kepun hiekka-astia siirrettiin kylppäriin, jos se haluaa olla rauhassa kodinhoitohuone-kylppäri-akselilla. keittiön ja kodinhoitohuoneen välillä on portti, jonka ali kissa pääsee.

noh, olin koirien kanssa liperissä viime yön. tulin hakemaan jussia ja otin kivan mukaan. hetken luulin jo unohtaneeni pennun pihalle kun sitä ei sisällä näkynyt ja meninkin katsomaan jo ulkoa. noh, pentu ilmestyi huuliaan lipoen kylppäristä (portti oli jäänyt auki, kun koiria ei ollut kotona). noh, ajattelin, että helkkari, se on syöny kepun kakkoja..

ihmettelin edelleen leijuvaa kissanp*skan lemua. kävin kodinhoitohuoneessa ja huomasin lattian olevan epäilyttävän likainen. mitäpä muuta se oli kuin tätä itseään, liiskaantuneena ja leviteltynä laattalattialle. noh, siivosin senkin ja ihmettelin miten pentu on noin sotkenut syödessään. ei sitten vieläkään sytyttänyt...

pikkuinen raidallinen apulainen tuli sitten siivoushommin kans ja sain todeta et pentu oli sitten kantanut paskaa lattialle, kierinyt siinä (valkoinen panta päällään!!) ja ah, kylläpä hajun lähdekin selvisi..

eikun pentu mäntysuopapesulle.taas. ja miulla ei oo vieläkää koirashampoota..

taas sama kuva, kun en ole uusia tähän koneelle ladannut.

 

 

eli hyvää (ja haisevaa) uutta vuotta toivoo Kiva.