Tänään oli vuorossa elsin näyttely sitten. Kehään mentyämme tuomari kaivoi heti mittanauhan taskustaan ja mittasi elsan. Tämän jälkeen alkoi sitten selaila koirakirjaa.. että sellainen tuomari tällä kertaa. Lisäksi oli sitten lukenut vielä väärin, koska arvostelussa lukee "får absolut ej bli större, 47,5" - ei saisi olla isompi, 47,5. Ja hevonhitto sentään, kyllä se pyrrinarttu saa hyvinkin olla 50!oikeastaan jopa 52cm pitäisi vielä hyväksyä..
No, oli elsa sitten rop ja sai sertin ja ihan perushyvän arvostelun, mutta jostain syystä tuomari päätti olla antamatta meille cacibia! Lieneekö sitten tosiaan elsa ollut liian iso.. no kai se nyt muutaman pienikokoisen pk pyrrinartun jälkeen näyttääkin hieman isolta, mutta ei se LIIAN iso ole.
Ryhmäkehissä tuomari yhden pikaisen silmäyksen suostui elsaan luomaan ja ei varmaan tarvitse mainita ettei jatkoon päästy :P
Oli muuten ihan järkyttävä keli!ryhmiä kohti sade laantui, mutta elsan kehän aikaan satoi räntää vaakatasossa!teki mieli tarkistaa kalenterista, että mitä kuukautta oikeestaan eletäänkää..