käväistiin lalan kanssa kisomassa..
ensimmäinen rata: koiralla oli ihan loistava vauhti! olin ihan että mitäääääh! noo..se vauhti oli sit nii kova, etten kerenny suoralla mukaan (mikä yllätys..) ja kun oltiin jo tultu pari-kolme hyppyä ja rengas, ei koira enää irronnutkaan pituudelle kun olin jäänyt jälkeen eli siitä kielto kun juuri sen edessä kiepsahti ympäri "oliks se tää?". noh joo..sit hölmö ohjaaja ei sano puomin alastulolla käskyä "ota" ja eihän se koira sitten sitä kontaktia ottanut. viimeinen keppiväli jäi (taas) jostain syystä pujottelematta ja sen jälkeen oli enää vaan hyppy ja otettiin siis hylky. jos tuo toistuu vielä kerrankin nii pitää ruveta tekee asialle jotai eikä ainakaa jatkaa eteenpäin. oishan tosta ollu kiva se aika tietää, mut siinä oli jo korjailtu pituus ja sit ku ois korjailtu kepit nii en tiiä mitä se ois ollu.
toinen rata alkoi hypyllä ja sen jälkeen oli suorassa linjassa kepit. noo..tyhmä ohjaaja otti olevinaan varman päälle, että koira hiljentää ja PYLLISTÄÄ kun koira hyppää. noh, lalahan sitten riman tiputti.. tuli meille sitten vielä kieltokin, kun en oottanu koiraa ja kulma oli sen verran vaikea, että hyppäs suoraan miun takaa ohi. noh, aika oli -4 jotain vaikka korjailtiin se hyppy eli tyytyväinen oon. toisella radalla otti hienosti kontaktit ja vauhtikin oli ihan hyvä.
seuraavan kerran lala starttaa 26.4. joan omissa kisoissa kartturinaan kaverini katja. mie oon juhlimassa häitä (ps. en omia).
kisoissa sitten sattui myös niin, että koira yritti käydä kaverini koiran päälle ja puri kaveriani jalkaan.  tetanusrokotteen voimassaolosta ei ollut tietoa. käväistiin sitten katsomassa miltä näyttää varkauden ensiapu ja varsin oudot kokemukset siitä jäi. Eka meidät käskettiin odottamaan "vähän aikaa". no se vähän aikaa oli puoli tuntia.. eli puoli tuntia ennen kun kukaan kysyy edes mikä meillä on hätänä. noh, sitten kun joku tuli ja otti kaverini hoitohuoneeseen tuli vähän sen jälkeen myös poliisit tuomaan jotai tyyppiä verikokeisiin. no kesken kaverini jalan katsomista hoitaja toteaa "täytyy mennä ottamaan verikoe". kaverin oli sitten, että eiköhän hoideta tämä nyt ensin kun on aloitettukin, ollaan jo odotettu jonkin aikaa ja koirat oottelee autossa. No hoitaja oli tyrkännyt puhdistusainepullon ja sidostarpeet kaverini käteen ja sanonut "puhdista itse ja pistä teipit päälle". noh, jokainen voi miettiä miten puhtaat kädet ovat kun on koko päivän maneesissa riehunut koirien kanssa... noh, olivat vielä kaiken lisäksi käskeneet laittaa perhosteipin, ettei jää niin isoa arpea polveen ja että haava menee nopeammin umpeen..
ja eipä sitä tetanustakaan sillä reissulla saatu...
eli potilas odotti puoli tuntia, ennen kun kukaan ottaa edes hänet vastaan. odottamisen sen jälkeen ymmärtäisi, mutta että noin...ja kun ei siis todellakaan näyttänyt olevan muita potilaita kun meitä ennen tullut + sitten se poliisin tuoma.
potilas laitettiin itse puhdistamaan ja teippaamaan haava ja käskettiin sen jälkeen lähteä kotiin.
jäykkäkouristus olisi kuulunut antaa ja siinä ei olisi mennyt kuin minuutti. potilas käskettiin kuitenkin omaan terveyskeskukseen.
ja..haava siis käskettiin sulkea, vaikka koiran puremia ei yleensä ainakaan ummisteta. mitään jatkohoito-ohjeita ei annettu, vain kehotus käydä tetanus omasta terveyskeskuksesta.

jooh..varsin lyhyellä kokemuksellani voin kertoa kuitenkin, että täällä asiat olisi hoidettu hieman eri tavalla..