tai ei niitä oikeastaan edes ole.

vikmanien soffi sai tänää pennut 2+2. mie veikkasin sille noin. tosin värien suhteen pieleen meni, piti tulla yks brindle ja loput mustaa. tuli fawnia ja brindleä ja sitten seijan sanoin "jotain tummaa" :D

pistetäänkö veikkausta pystyyn?huomenna laittelen masukuvia (masu ei kyl oo oikei iso) kun tuolla pihalla hitto pysty vesisateessa kuvaamaan..toiveissa olis viedä kepsukin ulos poseeraamaan puolen vuoden merkkipaalun kunniaksi.

tänään otettiin kepsulta turhapuropaita pois ja sillä samalla sekunnilla loppu tuon kissanpoikasen hellyydenkipeys! koko viikon se on ollu sylissä jo siinä vaiheessa ku et oo ku vasta lähestymässä perseines tuolia ja siinä sitten kiehnäytyny. nyt on sitten rallattu viikon edestä ja epäilen, että sama meno saattaa jatkua yöllä. no sittenpä nukkuu kissanpentu vessassa..

eniwei, kepsun haava on hyvin pieni ja siisti. toivottavasti se antaa sen parin millin tikinpätkän olla rauhassa..toistaiseksi on antanu.

elsa on hyvin nälkäinen. mutta se ei siis tosiaan tarkoita et se söis. näin. ostin sille tänään sitä pentunappulaa ja se paljaaltaan kelpas hyvin. mut kamala omistaja erehtyi laittaa lohiöljyä ja yöks niitä norminappuloita sekaan niin ei pystyny kaikkee syömään. ei siis vaa voinu. kuitenkin elsa on koko ajan keittiössä, kerjää, pyörii siinä edessä ja kun nousen nii entisen ulko-oven sijasta se juoksee keittiöön. tänään söin leipää ja elsa tuli siihe kerjäämään (harvemmin harrastaa) ja kun pistin viimesen palasen suuhuh, elsa käänty lennosta toisinpäin ja jatko jussi pehmittämistä, josko siltä sais palasen iihanaa ruisleipää.