maanantaina kokoontui seitsemän lyhytkarvapyrtsiä rymättylään paimennushommiin. miulla siis oli mukana sekä musta, että raidallinen. ensimmäinen ei ollut niin hyvä läheskään, mitä torstaina oli ollut ja jälkimmäinen vasta tutustui hommaan kelpie heilin apupaimenena. yritettiin pyörössäkin, mutta se oli vielä liian jännää vaikka muiden tekeminen kovasti kiinnostikin. kun tilaa tuli, keskittyi pieni lampaisiin hyvin! ja esitti välähdyksiä ihan oikeanlaisesta toiminnasta :)

 

elsa ja meidän johtajuusongelma ;)

 

ihana oli nähdä myös elsan pätevät pennut aulis ja pila. aulis nyt alkaa olla jo konkari paimennushommissa, ja pila (toista kertaa lampailla) esitti oikein kelpo menoa! pitää taas kerran olla elsan jälkikasvusta kovin ylpeä :)

aulis

 

ja pila

loput kuvat paimennuksesta täällä

näyttää nyt siltä, että toistaiseksi meidän paimennukset tällä erää on tässä. olen saanut sen mitä hain, eli tiedon, että elsa kyllä omaa ominaisuuksia paimennukseen, mutta kuten alusta asti selvää oli, ei mitään hurjan suuria kuitenkaan ;)

oikeastaan asiaan on paljon suurempikin syy.. v*tuttaa suorastaan se, miten asiaan millään lailla liittymättömät ihmiset (jotka eivät todellakaan ole nähneet tapahtumia, vaan lukeneet vain kirjallisen puolitotuuden), vieläpä oman rotuni parista,  kovin tärkeänä kokevat tarpeekseen tulostella blogitekstejä (joo joo netissä oleva tieto on julkista, vaan jotain on vielä pahasti ymmärtämättä jos luulee, että kaikki on vapaasti kopioitavissa!) ja välittää niitä eteenpäin. että toivottavasti saitte antoisat (paskanjauhamis) keskustelut..  ja sitten näillä tulosteilla tapetoidaan talon seinää tiedoksi kaikille, miten typeriä ihmisiä käy asiakkaina (joskin tässä tapauksessa entisinä, takuulla, en tosiaan osaa arvostaa moista käytöstä asiakkaita kohtaan. en voi mitään, että tulee kyllä pakosta mieleen, mitähän minusta tai sinustakin siellä puhutaan(varsinkin jos olet eri mieltä), kun asioihin kerta reagoidaan näin. ja no joo, jos ei vielä puhuta niin eiköhän tämän tekstin jälkeen..)  ja lisäksi tätä samaista asiaa mainostetaan vielä facebookissa, että tieto varmasti menee perille. tiedoksi siis, että juu perille kuulkaa tuli! alun perin kyseessä oli kuitenkin vain ihmisten mielipide-ero, ei sen kummempaa, ja asiat oli jo sovittu..vaan ihanaa, että tähän soppaan saatiin vielä lisää porukkaa, vieläpä täysin ulkopuolelta!

ihmiset, joista tässä puhun, epäilemättä tunnistavat itsensä ja kerta tieto kulkee näin hyvin eteenpäin, minun ei varmaan tarvitse edes perua torstaista tulemistani, kun sen voi lukea tai vaikka tulostaa todisteeksi täältä!

eli summataan; viime torstain treeneistä jäi hyvä mieli ja olin innolla lähdössä tänäkin torstaina. vaan jostain syystä on kyllä nyt varsin paska maku suussa, joten ei kiitos ei.

ne, jotka eivät edeltävästä sepustuksesta mitään ymmärtäneet, antakaa olla. asia ja kommentointi kohdaltani päättyy tähän, lisää ei ole luvassa. =)

juurikin muunmuassa tällaisien juttujen takia elsan blogi tulee muuttumaan jatkossa salasanan taakse, sitä kun saa mitä tilaa.. onkin oikeastaan jo nyt ollut kielenkannoisssa pitämistä kun on pitänyt tätä "kauno" kirjoitusta harrastaa blogin julkisuuden vuoksi ;)