huomenna starttaa pikkupyrrien ja pikkukelpien retkikunnat kohti saariselkää ja UKK-kansallispuistoa. Siellä oltiin 2v sitten ja nyt käydään eteläosaa kun viimeksi käytiin alueen pohjoisosaa. Vähän vaiheessa on vielä(kin) suunnittelu, mutta ehtiihän tuota ;) Kummankin koiramäärä on tuplaantunut ja se tuonee omat haasteensa asiaan.Mutta, mahtavuutta!

koirille on hankittu reput ja aamulenkillä on kumpikin pyrrityttö kanniskellut omenoita repuissaan. Saas nähdä kuinka hommassa käy.. 10% painosta on se virallinen ohje (tarkoittaisi näiden kohdalla 1,4-1,5kg), kummallakin on nappulaa punnittuna jotain 900g ja siihen repun paino päälle, eli vähemmällä pääsevät ja hyvä niin, ekakertalaisia kun ovat. Reput tulivat viime viikolla, joten tosiaan liikaa ei olla harjoiteltu..

Tänään oli ihana syksyinen sää, että sitten tykkään syksystä! Olisi ollut ihan hulluutta jättää kamera kotiin, joten tässäpä kuvasatoa:

team räpeltäjät

 

kiksi hiipii ja vaanii dukkia

Duk

 

vauhtia ei raidalliselta kaksikolta puutu

 

ja miun perinteinen kuvakulma :D

 

reissusta tultua onkin sitten vuorossa kolmet agilitykisat, 15.10 joensuussa ja seuraavana viikonloppuna kajaani + kuopio. Joskos saisi nollia tilille, ettei tarvitsisi talvipakkasella palella kisoissa. Tupla ois kiva... kolme nollaahan meiltä löytyy, vaan kaikki ovat hyppyradoilta, joten kaksi vain hyväksytään.

sitten muutama toisaalta pöllitty kuva ja linkki:

nutun omistaja jenni oli tehny nutulle aivan übersöpön takin! ja söpö on kantajansakin :) (kuva Jenni Heini/Teemu Heikkilä)

 

ja velipoika roikki oli päätynyt videolle noutopuuhissa ja ruutuhommissa, huippis roikki!

 

katsokaas myös Kiksin komean veljen kuvia täältä, toi kivan etutassuseisonta on vielä pikkasen vaiheessa verrattuna Neroon ;)