eilen tokoiltiin katjan ja hinkuun kanssa jäähallin edessä olevalla kentällä.

elsi aloitti seuraamisella. ihan perus ok.

sitten ruutu, ensin lähetys oikealle lähes täydestä matkasta, mie koirasta ehkä 2m päässä. ei merkkiä. ihan super! niiiiin taakse että! sitten toinen puoli ja sama homma. jessss! siihenpä oli hyvä jättää :)

elsi teki muutamia kaukojen istu-seiso vaihtoja, jotka edellisellä kerralla olivat surkeita. namipalkka takana ja saldoksi kohtuullisia suorituksia. elsa ei nouse kunnolla sieltä ylös, vaan takajalat jää hirmuisesti alle. eilen vähän paremmin, vielä kun liikauttaisi sitä vasentakin takasta ;) matkaa oli ehkä 3m..

tehtiin vielä merkkiharjoitus, neljä merkkiä, yksi edessä, molemmilla sivuilla ja takana. käännyin aina ja lähetin koiran. toisella merkillä oli hankaluuksia kun matkalla oli rutistettu pahvimuki. elsi meni siihen :D muuten ihan ok. vähän meinaa lipsua paikasta miusta oikeelle.

lallero teki seuraamista vähän, merkkiä namilla ja naksulla vietynä,  sekä liikkeestä maahanmenoa, joka ei oikein ottanut onnistuakseen. paikallapysymisen kanssa vähän niin ja näin ja maahanmenokaan ei oikein hyvä. no, lallulle suotakoon, ei sitä ole  hirveästi tehtykään =)

elsi teki vielä loppuun tunarin. eka puskasta etsiminen (yksi kapula) sitten kentällä kaksi, ihan ok. sitten kolme, pientä ronkkimista ja malttamattomuutta, mutta aina oikean palautus. loppuun vielä neljä ja lopetettiin suoritukseen jossa ei ronkittu =) se malttamattomana siirtelee niitä vieraita, koskee niihin hampaillaan yms. aina palauttaa oman. tuo on vaan harjoituksen puutetta, eli epävarmuutta, sanon mie. niin se on ennenki ollu :)

ihan jees fiilis reeneistä.

tänään mennään elsin ja maijan, frodon ja focuksen kaa agia. lala jää varmaan kotiin. lalan kanssa käytiin jo yksissä verikokeissa, kohta mennään toisiin. toisinsanoen sille tehdään tänään kortisolirasituskoe, josko vika olisi lisämunuaisessa. tosin mitään suuria addison/cushingtaudin oireita sillä ei ole. samalla katsotaan munuaisten tilanne, oisko virtsanäytteessä jotain selittävää, mitä verikokeissa ei vielä näy. seuraavaksi sitten lähetellään verikoetta saksanmaalle jos noista ei homma selviä...