posti toi miulle uuden cd:n ja se toimii =)

siispä dukkiksen rtgkuvia tähän nyt sitten.

selkä:

 

olat, näistä en kyl ymmärrä hirveesti :D ei se ole mitään oireillut ja ocd jos on tullakseen, usein oireilee nuoremmalla jo. maija lienee vaan istuttanut pelon perssiiseen bortsujutuillaan ;) ei vais, löytyyhän olka-ocd:tä pyrreiltäkin, useammaltakin. ja vähän muutakin olkakremppaa sitten sen (tai jonkun muun pohjalta). on nyt ainakin samaan konkurssiin otettu vertailukuvat nuorena, jos joskus tarvii.

kyynärät, näistäkään ei kyl hajuakaan. ei ole tullut perehdyttyä, kun kyynärvaiva on onneksi aika harvinaista pyrreillä. sentäs joku :D

 

ja ne lonkat. eläinlääkärin näytöltä katsottuna olin noihin tyytyväinen..ja nyt kun niitä katsoo uudelleen niin löysäthän nuo näkyy vähän olevan. toivottavasti saisivat kuitenkin kelvollisen arvosanan ja löysyys ei koiraa koskaan haittaisi! pakko lisätä tuohon kaikkien tykkäämään lauseeseen, jota käytetään tyyliin kaikilla roduilla skaalalla 10kg-25kg "ei ne huonot lonkat kevyttä koiraa haittaa" (joo, 25kg on toki kevyempi kuin 35kg, mutta onko tommoinen lalan kokoinen iso belginarttu sitten vielä sarjaa kevyt, jos vertaa esim. pyrriin? noh, toisaalta, harvemmassa ne belgien lonkkaongelmat on kuin pyrrien ;). noh, mutta asiaan siis. eihän tästä ole pitkääkään aikaa kun lähinaapurista kuului uutisia kahdesta alle vuoden ikäisestä pyrreistä, oireilemasta huonoja lonkkiaan. ja vaikka niin onnellisesti usein on, ettei kevyt koira oikeasti usein oireilekaan (toki me ei tiedetä mitä se koira tuntee..) niin päinvastaisia esimerkkejä valitettavasti toki löytyy. jotenkin tuosta mainitusta lauseesta ei vaan tietyissä yhteyksissä kuultuna oikein tykkää..

no mutta, dukkiduun lonkat: