ja onnea itsenäinen suomi =)

(päivitys tehty illalla 18.40 kts. alta)

heh, ja onnea myös eilen 2v täyttänyt kepu-kissa.

kivatus tulee tänään jo 17 viikkoa. aika kuluu niin äkkiä! hampaita on jo lähtenyt ja uusiakin tulossa tilalle. kulmurit vaan on ja pysyy =) no, etuhampaissa ollaan vasta menossa, onkin varsinainen ekaluokkalaisen hymy!

meillä itsenäisyyspäivä kuluu jo tavanomaisesti oman seuran agikisoissa. aamulla olin ykkösten ajan palelemassa pöytäkirjan pitäjänä ja kakkosten ajaksi tulin kotiin. kolmoset alkaa parin tunnin päästä ja kehissä on elsi pyrrinen. pitää päivittää tulos, jos päivitettävää on, niin tähän alle.

kivan mielestä oli parasta treffata velipoika Ego! olivat kisareissulla täällä ja tulivat pihaan leikkimään :) alkukankeuksien jälkeen leikki luisti ja pennuilla oli kivaa. aika saman kokoisia olivat, vaikea sanoa, kumpi oli korkeampi. syliin kun egon otti, huomasi kyllä, kumpi on painavampi...nimittäin kiva! ne on ne naisten aivot.... samankaltaisia pentuja, äänekkäitä ja ihmisavoimia :D ego oli ulkonäöltään kivaa parempi, kiva oli punaisen velipojan rinnalla ihan harmaavarpunen (tosin toi kivan luonne on kyl sellainen, ettei harmaavarpuseksi sen suhteen kyllä jää) =) kivalla on myös paljon suipompi pää. lienee raiku-veljen kanssa kaksonen? =)

alla kamala kuva kivasta, vaan ei ole parempaa.. se ei oikeasti ole tommoinen notkoselkä, vaikka vähän tässä vaiheessa takakorkea onkin. seisoo vain noin jalat alla..

ja velipoika ego, tuo raidaton tassu on niiin söpö :D

ja muutama surkea painikuva surkeiden kuvien jatkoksi.. "slaaaash" näin kaatuu velipoika..

yhdessä

 

loput kuvat täällä

elsan kanssa kisattiin viimeistä kertaa varmaan puoleen vuoteen. sniiiif. en jotenkin jaksa uskoa, että enää tammikuun lopussa odotellaan juoksua alkavaksi. mutta jos nyt jostain syystä odotetaan, niin suuntanahan on hei tytöt kemi :D tuloksena tänään nolla (sija 4.) ja vitonen, muurin palikat ja ennen sitä tullut kooma. harmittavan lähellä oli tupla. eka rata oli kyllä niin elsalle tehty, siitä pitikin saada nolla! muutama koomakohta tuli, mm. kakkosesteen jälkeen ja olin jo hukata koiran putkeen :D ihan hyvä fiilis jäi. tuo muuri pitää kyllä ottaa treeneihih...

ainiin, mitatiin kiva. sain 40,5cm, katja sentin enemmän. maksiraja häämöttää =)