en oo jaksanu räpsiä mahakuvia. huomenna lupaaaan =) elsin vatsalinja on sivusta katsoen jo varsin suora, eikä nouseva kuten ennen =) edelleenkin koira on miusta oudon paksu kylkiluiden alta(ei tlosiaan päältä, kun ei edelleenkään syö kunnolla). no, oudon ja oudon, niin ku oisin juuri odottavia koiramammoja ennen seuraillut..

huomenna ei tarvii varmaa paljo lupailla ottaa kuvia, nimittäin huomenna pitäisi kotiutua miun uuden kauan kaivatun objektiivin, sigma 70-200/2.8 II ja jotain.. jee! rahaahan tuohon sai kiitettävästi uppoamaan, mutta oli se melki 150e alennuksessa ja ihan suomessa, joten pakko_oli_ostaa. toinen vaihtoehto olisi ollut vähän kalliimpi canon 70-200/4L ilman vakaajaa, mutta tuo valovoima houkutti. 2.8. valovoimalla canuunan ostaessa budjettiin olisi saanu pistää reilu puolet lisää. tuon sigman pitäisi olla miun tarpeisiin ihan kelpo putki.

kerttu-liisa toipuu ihan hyvin. haava on pieni ja siisti ja "unski" on antanut verkkopaidan(mallia uuno turhapuro, siitä lempinimi) olla päällä ihan hyvin. viime vkoloppunahan kerttu oli ensimmäistä kertaa mökillä ja hoidossa. äiti tuli hakee sen mökiltä porukoille kunhan pääsi töistä. kepsu otti aurinkoa ja jahtaili ötököitä. tuntui tykkäävän! sen jälkeen onkin muutaman kerran ollut "vaatimassa" ulos. porukoilla hoidossa ollessaan oli seuraillut äitiä jokapaikkaan ja aamiaispöydässäkin oli pitänyt sylissä istua. sylistä olisi kuulemma raasu tippunut, jollei pitänyt kii ja niinpä mamis oli syönyt aamiaisen yhtä kättä käyttäen. ai mitenniin, mentiinkö ehkä kissanpennun ehdoilla... =) yön kepsu oli nukkunut toki äitin ja iskän ("en saa unta ku kerttu kehrää nii kovasti")välissä.

kepsu "uuno turhapuro" kissanpoikanen

1244057743_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

kepsu täyttää muuten perjantaina puoli vuotta! synttäreiden kunniaksi lauantaina pääseepi eroon verkkopaidasta..

elsillä loppuu tänään kuuri korvatulehdukseen. en ees tainnu edelliseen kirjoittaa, jostain se hiiva sinne oli pesiytynyt kasvamaan hallitsemattomasti (=vettä menny korvaan). kuuri oli paikallinen, eikä vaikuta pentuliineihin.

ollaan elsin kanssa reenailtu merkkiä. alkaa sujua =) haluan, että elsi seisoo ihan merkin takana suoraan minuun. toki tarjottu on myös merkin kaatamista tassulla,nenällä, merkin pureskelua, kantamista..mitä nyt pieni pyrri voikaan keksiä.

tänään oltiin sitten pienimuotoisissa tokoiluissa hinkuun ja viiman kanssa. elsi teki ohjatun suuntia kosketusalustoilla niin, että vien sen merkille. ensin vain toista, sitten vain toista ja lopuksi muutaman "sekaisin". vasemmalle homma on vaikeampi selvästi. tehtiin myös ensimmäinen ryhmässä istuminen ja lyhyt paikallaolo. molemmat ilman ongelmia. häiriöitä otettiin myös, pelkkää perusasennossa oloa ja kontaktia niin, että joku käskyttää maahan ja seiso ja kaikkea. elsi on hyvin herkkä muiden käskyille enkä tähän ole riittävästi puuttunut aiemmin, ts. harjoitellut tarpeeksi noita. voip olla evl:n paikkamakuu maahanmenojen ja nostojen osalta meille pien pannniiiikki! mentiin sitten hinkuun ja katjan kanssa repokalliolle lenkille.

ainiin, on se elämä helppoa paimenkoiran kanssa (no lala ei lukeudu tässä tapauksessa sarjaan helpot paimenkoirat). treenikentällä hyppeli pupujussi pariinkin otteeseen ja oikein tarkoituksella otettiin kokokoirakolmikko autosta ja yritettiin saada koirat reagoimaan/jahtaamaan pupua, että nähtäisiin mitä tapahtuu. eikun koirat vaa vilkas ja pyöri sitten ympyrää "mitä minä sitten tekisin"-ajatuksella. ei ne jahtaa ei!(on sitä ongelmat meilläki..) no, kuten sanoin, lala ei sitten ole luokkaa tätä ollenkaan. lala jahtaa ja ihan varmasti. ja turhapa siinä on sitten oikeastaan huudella..