ollaan tokosta pienimuotoisella tauolla elsin kanssa. ihan vaan jo sen takia et minuu itteeni tympii nuo liikkeet. eihän tässä ole mikään kiire seuraavia kokeita ajatellen ;)

jussi tarvii töissä auton ja meil on ollu äitin auto kun se on ollu saksassa. kivaa saada viikon päästä mamma takas suomeen, mut samalla menettää auton. eli tarkoittaa, etten pääse arkisin hallille reenailemaan! minuu voi kysellä reeniseuraksi jos täältä arkena päivälläkin lähtee =)

ulkona on vähän kurja reenailla tokoa, kun on liukasta. en ole vielä oikein kartoittanut parkkipaikkojen tilanteita, mitkä ovat ja miten aurattuja. täällä kun on lunta ihan mukavasti!

miulla ois vielä toinen yö töitä. toivottavasti ois rauhallista.. vähän on sellainen kurja olo, kurkku vähän kipeä ja meinaa särkeä lihaksia. toivottavasti en tule kipeäksi kun on huimat 2pv vapaata. sikatauti ei pitäis tulla, kohta on kuukaus rokotteesta, mut voihan se tavan influenssa vaikka yllättää. se oiski toistaiseksi ennenkokematon tauti *kop kop*

eilen kuitenkin käytiin tauosta huolimatta reenimässä tokoa lauran ja taran ja taimin kanssa. elsi teki ensin pienen seuraamisen, jossa vähän ääntelyäkin. muuten ihan kelpo. sitten rakennettiin ruutu, ja valmistelin kuten ruutuun menon, mutta palkkasin kahdesta hyvästä merkistä. ruutua ei siis ollenkaan tehty. metallihyppynoudon tein pari kertaa, eka pelkkä palautus, sitten kokonaisempi, mutta palautus käteen, sitten vinoon heittoja tavallisella kapulalla.

tauon jälkeen elsi teki kepin avulla muutamia kelpo toistoja kaukojen s-i vaihdosta ja sitten tehtiin n.1min paikalla istuminen ja parin minuutin paikkamakuu. ihan hyvin meni. ainiin, tehtiin vielä häirittynä sivulla istumista ja maahanmenoa, nyt kuunteli maahanmenot hyvin, palkkailin, mutta maasta ekasta häiriökäskystä istumaan. olen kyllä silti sitä mieltä että edistystä on tapahtunut ;)

tänään ei olla tehty mitään kummempaa, ellei lähes 2h lenkkiä lasketa ;) eli ninkan, vapun ja pepin kanssa lenkkeiltiin, oli kivaa :)

muutaman kuvatuksen siirsin kamerasta äsken. siivotessa löyty lähes 2v sitten ostettu pehmolelu. jostain syystä se on vinkuvana joskus päätynyt kaapin nurkkaan. mutta ei hätää: se ei vingu enää! (huomatkaa pehmolelun kauhusta kankea katse)

eilisistä reeneistä:

x-rotuinen tara

 

ja lappor taimi

 

ja sitten hyvin fiksun oloinen ja näköinen pyrri..