eilinen sujui rattoisasti agin sm-kisoissa. tavoitteena ei ollut kuin tehdä oma, hyvä suoritus, joskaan se ei toteutunut ;) varsin kaaoottinen rata, mutta emme toki olleet ainoita..170 koirakkoa ja 55 TULOSTA! ratahan oli varsin mielenkiintoinen:

meille vitonen ja yliaikaa kaikkine kommelluksineen (vertailun vuoksi, radalta saatiin vain yksi ihanneajan alittanut nollatulos ja sekin -2 jotain, joten en hermostu tuosta meidän yliajasta :D) . sijalta 30 kuitenkin yllätyksekseni finaaliin!

finaalirata oli sitten jo ihan peruskauraa, meille harmittava kielto keinulta ja sitten lopulta hylkäys keskivaiheelta rataa. puhti oli kieltämättä tässä vaiheessa poissa jo sekä ohjaajalta, että koiralta. mutta hauska reissu, eikun ensi vuodelle paikkaa tavoittelemaan!

muutama kuva by kati dahlström (lupa kysytty julkaisemiseen toki =)

selkeästi sama suunta;) tässä piti tehdä paaaljon tiukempi takaaleikkaus kun mitä siitä tuli, olen vienyt koiran väärälle linjalle.. koira kyllä on kääntymässä oikeaan suuntaan (eli kiertämään estettä toiselta puolelta minusta), mutta laskeutuu väärään paikkaan..kiitos ohjaajan ;)

lisää selostusta jossain vaiheessa varmaan toiseen blogiin :)