luokkakaverini laura tuli käväisemään opintojen parissa joensuussa ja otti aussie saimin mukaan. saimi ja elsa ovat tunteneet sen koko ajan, minkä saimi lauralla on ollut (saimilla ikää 1,5v), mutta viimeiseen puoleen vuoteen neidit eivät olleet treffanneet saimin asustaessa lappeenrannassa. jännityksellä tapaamista odotin, mutta turhaan, mitään ongelmia ei ole ollut. elsi pesee joka aamu saimin silmät ja muuten ollaan molemmin puolin hyvin kohteliaita tyttöjä :)

toki piti käydä ottamassa muutama kuva, vaan edelleenkään musta koira ja valkoinen hanki eivät ole lempikuvattaviani yhdessä. ei meinaa tulla mitään noista kuvista!

vielä yksi yö töitä ja sitten lähden ajelemaan kohti kotkaa :) samalla vien lauran ja saimin lappeenrantaan ja perjantaina onkin suunta kohti pariisia! kauan odotettu reissu, saa nähdä mitä siitä tulee..ei muuten, mutta; kolme naista, kahdella ajokortti (tai no on sillä kolmannellakin vaan kun se ei aja kun mopolla ;) vuokra-auto ja matkaa pariisista Le Mansiin n.200km perjantairuuhkassa ;) mutta saatanpa kirjoitella kuulumisia sieltä, tai sitten vasta tiistaina kuvien kera kunhan kotiudun. pitäkää elsille ja katjalle peukkuja lauantain kisoihin :)

ja ne kuvat..

saimi (highbuzz alexis) lisää kuvia saimista täällä

 

ja kaverinsa elsi pyrrinen

 

sarjassamme fiksuja kuvia..miten noi korvat VOI olla noin? vastaushan on tietysti, että helposti..mutta..

elsin vasen korva moikkaa :)

 

kaivetaan arkistosta vielä kuva vapun synttäreiltä viiime keväältä. kuka ei ole pyrri? :)