kokoonnuttiin joensuun pyrriporukalla treenailemaan tokoa varsin lumisiin olosuhteisiin..

Mukana olivatkin oikeastaan melkein kaikki, elsa, kiva, vappu, zin ja rilla. Sisu ei päässyt paikalle ja dukkista ei huolittu :) Pari veteraanipyrriä löytyy (tai ainakin yksi) vielä joensuusta näiden lisäksi.

Sää ei oikein suosinut, lumipyry oli aikamoinen. Muutaman kuvan sain silti napattua, hävettää suorastaan tuo laatu!

Zin (Gin Fizz de la vie Pastorale)

 

Rilla, Helodie de la Vallee du Mouton

Ja Vappu, Tottakai Neiti Näsä, jonka aikana lumipyry eikun koveni..

Oli meillä myös wannabe-pyrri auspai Saimi mukana treeneissä! Saimista, Vapusta ja Elsastahan on yhteiskuva, jonka otsikko on "kuka ei kuulu joukkoon" ja siellä veikataan mm. Elsaa..

Milenalla saattaapi olla kuvia miun koirista. Ja muutama lumikuva näistä lisää löytyy täältä

edit: ja milenallahan oli hyviä kuvia! eli kuvat by Milena Nevanto

Torvi seuraa :)

ja leikkii

ja on muuten vaan tarkkana ku porkkana :)

lunta tuli sen verran paljon, et elsan selkään ehti sataa kaukojen aikana vaiks kuinka paljon lunta!

kiitos kuvista milena :)

pistetääs vielä Torvin (os. Kiva, ent. Torvelo) tokotreeniä parin viikon takaa. Moni lienee jo fb:ssä tai toisessa blogissa katsonutkin. http://www.youtube.com/watch?v=qra-bgma5b0&feature=youtube_gdata . Kyllähän se niin on, että jossain hetkessä tämän vuoden puolella pitäisi kiki tokokokeeseen viedä. Kisaaminen on miulle ittelleni taidon tarkistamista (toki myös tulosten saamista) mutta se on myös itsensä voittamista. Nimittäin jännitän kisoja tosi paljon, jopa elsan kanssa! Kyllä ne kisahermot voi kasvattaa, jos vain haluaa..

Eipä meidän laumalle kyllä muuta, hyvin vaihtelevasti ollaan jaksettu treenailla, viime aikoina enimmäkseen lomailtu :) varmasti lomailu tulee jatkumaan helmikuussa (lukuunottamatta elsan tokokoetta), koskapa tuleva työ, jossa helmikuun olen, tulee vaatimaan hieman (tai oikeastaan aika paljon) enemmän valmistautumista ja tekemistä. Aika näyttää!

ainiin, meinasi unohtua! Elsan pentuset Koda ja Nuttu avasivat eilen näyttelyuransa virallisesti!  Nutun arvostelua ei ole, se ilmestynee aikanaan Nutun blogiin. Nuttu siis sai EH:n ja Koda ERI:n.

kuvat Anne Saari

ERI, JUK1
Tuomari Karl-Erik Johansson, Ruotsi
"Erittäin hyvä tyyppi ja hyvin tyypillinen pää. Hyvin kannetut korvat, tummat silmät, hyvä ilme, hyvä purenta. Kaunis kaula- ja selkälinja, hyvä rintakehä, erinomaiset kulmaukset. Liikkuu erittäin hyvin, mutta nostaa hännän selkälinjan yli."

sisarukset yhdessä: