yövuoro vol 5 ja meno sen mukaista. luvassa varsinaisia aivopieruja. eduskuntavaalit meni jo, pressanvaaleihin on vielä aikaa ja missikin jo valittiin, mutta jotain siltä ja väliltä esitellään huvikseen pyrreistä nyt kera epäedustavien kuvien.

kiksi 1v haluaisi koirille rajattomat oikeudet (ja mahdollisuudet) jahdata pupuja (ja kärpäsiä, mutta myös kissat käy),  luvan huutaa täyttä kurkkua ihmisille (ja ehkä asioillekin), jos siltä sattuu tuntumaan ja mooonta kaveria joiden kanssa voisi harrastaa kilpajuoksua!
 

dukkiduu (kohta 2v) toivoo että koirille oltaisiin kilttejä ja ettei niille varsinkaan huudettaisi! lisäksi dukki kieltäisi mopot ja haluaa puolustaa uroskoiran oikeuksia tyttökoiriin (tai edes niiden pisseihin). Tyttökoirilta dukki toivoo innokkuutta jahdata!
 
 

elsi (karvaton) pyrrinen (5v) toivoo paremmin käyttäytyviä koiria (ettei aina tarvitsisi toisten puolesta hävetä), että maailma menisi pyrrien tahtiin (jolloin ei ikinä tarvitsisi odotella) ja tietenkin pallonheittäjää joka ei väsy, koska eihän elsikään väsy!