..myöhässä kuten mie aina :)

retkeiltiin retkikunnalla tollerit ja pyrrit kohteena patvinsuon suomunkierto. Kyseinen reitti kiertää Suomunjärven ympäri, matkaa on 15km. Ja voi niitä rantoja! sää sattui mitä sopivin, t-paitakeli, muttei liian kuuma. Välillä pysähdyttiin evästämään omia eväitä, välillä syömään mustikoita ja puolukoita. Kiki on kyllä tuossa mustikansyönnissä melko haka..

..ja elsi the retkikoira tietää kyllä mihin suunnata kun taukopaikka näkyy =)

 

nuo hiekkarannat <3

oikein mukava reissu! kannattaa kiertää vastapäivään, niin aluksi ohittaa sataman ja kulkee tien vierellä ja sitten saa loppuajan kulkea metsässä.

pitihän sitä tietty vähän vielä poseerauskuviakin ottaa

koko retkikunta

tollerit

ja pyrrit

oikein onnistunut reissu, kiitos retkiseuralle :)

tarkoitus olisi suunnitella pidempää vaellusta lappiin tähän syksylle. vielä ei ole ihan tiedossa, että mihin, mutta selvinnee aikanaan.

ja mitäs meille muuta? maksullisiin kontaktintreenausstartteihin mennään tulevana sunnuntaina ja sitä seuraavanakin (ellei tapahdu ihmettä ja kiki pääse mejä-kokeeseen) ja tuleva viikonloppu vietetään muuten hauskassa pyrriseurassa tottakai-päivillä! elsin pennuista treffataan sumo, sulo ja nuttu. Aulis on tuolla aikaa Hollannissa kisaamassa! lisää tietoa auliksen blogissa. Mutta mutta.. nuo elsin kontaktit on kyllä niin huonossa jamassa, ettei ikinä. ja missäs niitä muuten treenaat kun kisoissa, kun kyllähän se treeneissä osaa =o)