torvelolla aukesi eilen lenkillä tassu =( pikkuinen vekkii anturan viereen (ei onneksi anturaan). olisi voinut tikata, mutta taas..noh, ihmisellä tuon kokoiseen olisi JUST sopinu yks tikki ja näin. yritin sitten liimailla vaan huonolla tuloksella loppujen lopuksi. nyt vaan toivotaan, että tassu paranee pian ja pikkuinen kiva pääsee taas juoksentelemaan!

kevät on sitä aikaa kun erilaisia seurojen ja yhdistysten omia menestyjiä palkitaan. Elsa oli tänä(kin) vuonna suomen pyreneläisten vuoden tottelevaisin, ja agilitytuloksissa jäätiin toiseksi, ansaitusti! voittoon kiisi siis pyrpal Tara :) Vuoden agitulokas oli Vappu, joka liiteli itsensä kolmosluokkaan viime vuonna aloitettuaan kisauransa keväällä. Tokotulokas meni ansaitusti Alli-pyrrille tampereelle. Harmittavan vähän tokoa pyrrit omistajineen harrastaa tai ainakaan kisaa!

Omassa seurassa Elsi ylsi palkinnoille vuoden tokokoirakilpailussa (sija 3) ja koska keräsin nuo tulokset, tiedän, että aksassa sija oli 4. vaikkei sitä palkitakaan :D

pitäisikö meidän kunnostautua vielä siellä näyttelysaralla? hehe. voisi ainakin enemmän kuin viime vuonna (0 näyttelyä) elsin kanssa se lienee jossain määrin mahdollistakin, mutta kiva..noo.. saas nähdä, aloitamme vaatimattomasti erikoisnäyttelystä jahei, meillä on luokassa ainakin yksi kilpakumppani! luovutusvoittoa emme anna, vaikka tuskinpa tuomari hurmioituu suuresti valkoisista sukista, pilkusta nenässä ja kippurasta hännästä ;) suukotkaan tuskin tehoaa, koskapa kaverina löytyy jossain määrin vähintään samanlaisella ihmisrakkaudella varustettu pyrri :D

on jotenkin hupaisaa tuo kivan ja elsan ero suhteessa ihmisiin. siinä missä elsa on hyvin kohtelias ja  pitää vieraita ihmisiä korkeintaan pallonheittäjinä, kivan päivä on pelastettu jos meille tulee joku käymään! raidallinen torvelo löytyy heti sylistä istumasta ja suukkoja satelee. elsa ei voi moista käsittää.. tässä kun on porukkaa käynyt tutustumassa elsaan niin takuulla ovat samalla tutustuneet myös kivaan. siitä torvelo on pitänyt kyllä huolen!