en taida muokata tuota edellistä enää kun tässä on pari päivää jo vierähtänyt.

kolmen viikon iän kunniaksi pupsit toki punnittiin; uno n.1470g, sumo n.1520g, typy n.1450g ja p-p 1260g. pienihän pietari on, mutta ihan hyvin (yli 300g) sekin oli viikossa kasvanut. se on ehkä hieman muita jäljessä muussakin kehityksessä, vielä ei oikein muu ruoka kuin emän maito maistu, jauhelihaa on muutaman kerran maistellut. muut ovat maistelleet nappulaa jo ihan rohkeasti, ja joo, tuntuisi maistuvan.. ehkä ensimmäisenä kupilla on uno. lisäksi pietari on vielä ainakin leikeissä sivustaseuraaja, mutta innostuu sekin ajoittain leikkiin. silloin sitten haluaakin olla se päällimmäinen osapuoli =) ensimmäisenä pikkuherra opetteli myös murisemaan ja (varmaan vahingossa) murisi kaverille omasta jauhelihaklöntistä. tänään murisi myös elsalle kun elsa pesi sen naamaa. ehkäpä toistaiseksi tyynen ulkokuoren alla asuu jotain muuta.... :)

pennuilla alkaa olla jo hampaita. niitä sitten jo terotellaan meikäläisen sormiin.. sumo innostui tänään jopa vähän repimään sanomalehteä ja testaamaan hurjan purukalustonsa pitävyyttä. sumo on muutenkin se aktiivisin pentu, joka jo juoksentelee ja on takuulla ensimmäisenä joka paikassa. se on myös pentu, joka muistaa kertoa, että pentuaita on ihan hanurista ja että ulkopuolella olisi varmasti kovin paljon kivempaa. osaltaan on siis tuo metallinouto jo hallussa, ei ainakaan ole mitään pelkoa pureskella sitä aitausta ;)

uno on sievänaamainen, ikäänkuin hymyileväinen pentu. delleen se ehkä on se heikoin lenkki, mitä kävelyyn tulee, mutta se on myös selvästi ajatellut jättää kävelemään opettelun väliin ja harjoittelee suoraan juoksemista. unolla on mukavasti pilkettä silmäkulmassa ja se on hyvin hyväntuulinen pentu, joka ei turhasta valita.

typy ajoittain yllättää, pääsääntöisesti se on se rauhallinen ja tyytyväinen pentu, mutta sitten yhtäkkiä haastetaankin velipoikia leikkiin vaikka kuinka. typyssä on hieman piirteitä siitä, että kaveri ei epäile mennä omia polkujaan.. edelleenkin tavallaan hankalin pentu käsitellä, poikia saa pallotella miten tahtoo, mutta typy rupeaa rimpuilemaan herkästi. ja selälleen kääntäminen saa aikaan rimpuilua lähes välittömästi..

on kyllä erittäin ihana seurata pentujen kehitystä :)