tänään kirmailtiin välillä agilityn merkeissä pieksämäellä. tuollahan siis ollaan aiemmin vain käyty tokokisoissa (vai ollaanko joskus käyty kerran agissa ykkösissä tai kakkosissa??). siitäkö johtui vai mistä, niin ensimmäisellä radalla elsa oli hyvin outo. se oli innoissaan menossa ja näin, mutta vauhti oli kadoksissa. tai siis ei nyt kadoksissakaan, vaan ei normaalia. teknisesti ok suoritus, eikä mikään hurjan vaikea rata. nolla sieltä kuitenkin rapsahti -7jotain miinusajalla, vaikka hitaalta tuntui ja jännitin mukamas että riittikö aika ;) sijoitus tosin oli vasta viides kun yhdeksän nollaa tuli, koiria se reilu 40.

toiselle radalle mentäessä yritin miettiä tavoitetta, kun ensimmäisellä radalla täyttyi jo päivän tavoite; yksi nolla. no, rata oli edellistä kinkkisempi, joskin meille sopivan oloinen (vauhtisuoraa ;) rata sisälsi vaikean paikan, jossa puomin alastulon kansa 90asteen kulmassa oli hyppy, sitten siitä 90 astetta (aika lähellä) taas hyppy ja sitte siitä kauempana "peruutettavana" muuri (takaakierto) ja siitä taas pussille, joka muurin sivussa, kauimpana puomista..hyvin selitetty ;)  tässä oli hyötyä, että koiran pystyi jättämään kontaktille ja kokeilinkin ensimmäistä kertaa kisoissa jättää elsan monen metrin päähän sivuun ja jatkettiin siitä. hyvin onnistui :) pakkovalssi muurille oli kökkö, vaan en uskaltanut tehdä mitään tiukkaa takaaleikkausta, enkä myöskään takaakiertona muuria vaan tein kökön pakkovalssin ja tarkoituksella myöhään, että sain koiralle tilaa ennen muuria. loppusuorana oli suorassa linjassa kepit ja kolme hyppyä, eikun käsky "eteeen" ja olin vissii ekan hypyn kohdalla kun koira jo maalissa =)  tässä radassa oli jo meininkiä ja sillä saadulla nollalla heltisi sijoitus 3. taas niistä yhdeksästä nollasta. voittajalle jäätiin reilu 1,5s.

ihan tyytyväinen pitää olla, varsinkin tuohon toiseen rataan. ja tietysti siihen, että plakkarissa ovat nyt sm-nollat #4 ja #5. viime aikoina on pyrrin kanssa kulkenut kun ajattelee että eka noista nollista tuli tyyliin 3 viikkoa sitten :) tosin yksi on katjan ja elsan nolla, mutta kelpaa toki sm-nollaksi. mm-karsintojen voittonollaksi sensijaan ei, tosin ne karkelot jätetään suosiolla muille.