eipä olisi neiti elsan agiura paljon paremmin voinut alkaa, ensimmäiseltä radalta hieman hapuillen nolla ja sija 2/23!! ai olinko ylpeä pikkupyrristä?? se oli siis HALLUSSA lähes koko radan, mikä ei siis ole todellakaan itsestäänselvyys kun elsasta puhutaan..unohdin valssata keppien jälkeen kun jäin tyytyväisenä katsomaan kuinka hienosti se meni ne;)
rata 1

toiselta radalta 5vp ja sija 5/23. kepeille liian kovaa ja minä vielä sössimässä edessä niin ohihan sitä mentiin niin että.. noh, jotakin.
rata2

kolmannella radalla sanoin elsalle "jes" kun se aloitti kepit hiiienosti ja se tuli pois:) opetus: älä siis kehu pyrriäsi. heh. no sitten sössin vielä sen väärään väliin ja vasta kolmannella jatkettiin matkaa. tulos siis 10 ja sijoitus taas 5/19.
rata3

lalalle hyppikseltä (jolla ei siis tavallaan ollut panosta, nolla hyppikseltä kun jo löytyy) hylky, mutta hyvä sellainen. väärä putkenpää koitui kohtaloksi. toiselta radalta hyl, en siis käsitä, miten koira, jolla on ikää 6v jaksaa ja vaivautuu olemaan niin hölmö! sikaili ja törttöili vain ja huusi ja pelleili. että näin.. hieman oli laskusuhdanteinen meikäläisen ohjauspäivä 0-5-10-hyl ja sikailu hyl. siitäpä onkin hyvä jatkaa maaningalla 30.8 ;)