kotona ollaan oltu jo hyvä tovi. Olipa hauska reissu! kiitos osallisille :)

shoppailtiin ja katseltiin koiria ja vietettiin aikaa porukalla. Siinäpä se tiivistetysti :) synttärisankareita oli useampiakin, miulla juuri ennen matkaa, virpi O:lla lauantaina (samalla juhlittiin myös seijan synttäreitä) ja satulla juuri reissusta tultua.

enemmän vuosia täyttänyt synttärisankari sai lahjaksi mm. "pyhää" vettä

 

meidän menopeli, hyvin sopi 6 ihmistä ja tavarat alkuvaikeuksien jälkeen ;)

meidän asunto (kuin myös viime- ja seuraavan vuoden)

 

käveltiin puoleenväliin "pic du Jer"-nimistä vuorta seijan ja kaisan kanssa. Osa meni ylös sitten jollakin raidevaunuhässäkällä, jossa jo me oltiin aiemmin käyty.

ja koska maailmalla kaikki on suurempaa...

..oli kastemadoillakin kokoa =)

välillä mentiin ylöspäin näissä maisemissa..

..ja välillä näissä

kuvasin toki koiriakin, tosin hävettävän vähän. Koirien suhteen mitään uutta tuo reissu ei tosiaan tuonut. Samaa jo nähtyä sakkia niin lyhytkarvoissa kun kuulemma pitkäkarvoissakin. Ei nyt sinänsä yllätä..mutta kyllä sitä näyttelyohjelmaa selaamalla löytyy muita mielenkiintoisia juttuja, kuten kuinka monta pentuetta koirilla on ollut ja missä ajassa..ei siinä juuri koiraa säästellä!

no mutta, Suomalaiset koirat pärjäsivät hyvin, luokkavoittoja taisi tulla pari ja yksi kakkossija. Vielä ei kuitenkaan kukaan yltänyt uhkaamaan Selman viimevuotista menestystä :)

 

söpöjä pentuja siellä kyllä oli :)

hankalaa oli myös kuvata kun lyhytkarvat (25kpl) oli jaoteltu neljään eri kehään. ei voi olla kaikkien reunoilla yhtäaikaa :)

 mutta loppuja kuvia täällä

ja niin, jos niitä pantoja joku haluaa, niin niitä löytyy vielä! materiaaleja ei tällä hetkellä uusiin ole (tai siis nauhoja on, lenkkejä + nylonnauhaa ei) mutta valmiita pantoja säätövaralla kyllä on joitakin. ovat pääosin 4cm leveitä, eikun mailia tännepäin!