Käytiin tänään elsan kanssa parin viikon tauon jälkeen agilityä tekemässä ja oli taas neidolla meno päällä=) ilma oli vähän kurja (miun mielestä..) joten tehtiin vain vähän. Kujakepeissä ei päästy kyl eteenpäin, pysyttiin samoilla "leveyksillä" mut sit muuten tehtiin kolmee hyppyä ja putkea ja sit hyppyä putkea hyppyä silleen aika vaikeissa linjoissa ja meni suoraan sanottuna hitsin hyvin!muutama riman roiskasu, kun raukalle tuli kiire miun perään mut muuten tuli taas oikeen hyvä mieli:) ei tosiaan tehty paljoa, kun meni niin hyvin!
Lala-muorikin päästeli menemään samalla sykkeellä kun ois kisoissa oltu, siks ois olluki hyvä reenata vähä enemmän..no kokeilin sylikäännöstä kepeille ja aidalle ja meni hirmuisen hyvin. Ei uskois et on ekaa kertaa moista kokeiltu viime reeneis;) kysehän ei nähtävästi ole ollut siitä etteikö koira osaisi..niinkun ei monesti aiemminkaan;) keppejä se taas aloitteli väärältä puolelta, mikä on tietty harmi mut pitää olla ite tarkempi ja ohjata. JEE LAUANTAINA KISAT!Lähtö tosin öbaut 5.00.Ja kivaa kun on tulossa koulutuksia, mm. sair vähäniitty ja petri hasu!
Hakureenit maanantaina ei sit mennykää ihan niin putkeen ku agit.Elsa näki mörköjä metsässä ja vuhkass niskavillat pystyssä mettään. Jossu sai maalimiehenä leikkiä haamua kerran jos toisenkin..Ehkä ilmaisua(rulla) on harjoiteltu nyt liikaa, se on tottunu että ukko on lähellä ja useimmiten myös näkyvissä. Kauas se ei irronnu vaikka olikin haamu,ääni tms.No, hyvinhän ne on tähän saakka menneetkin ei siinä mitään. Ilmasua otettiin erikseen aluksi ja ne meni nyt ihan ok. No, huomenna taas metsiin etsimään piiloutuneita ukkoja!