käytiin maijan ja bortsupoikien kanssa aksailemassa. olin kaivanut netin uumenista jonkun vanhan jänesniemen koulutusradan ja mukavasti siinä kiemuraa olikin. pääsääntöisesti meni tosi hyvin. yhdessä esteenohituksessa, johon halusin välttämättä tehdä pakkovalssin, ei meinattu millään päästä ohi, kun elsa hyppäs koko ajan hypyn siitä välistä vaikka kutsuin sen ja kaikkea. ja toki kun se oli sen kerran tehnyt, se teki sen jälkeen koko ajan. noita "kiinnitulemisia" pitäisi oikeasti harjoitella. on meinaan pyrrille vaikeeta! samoin sylkkärit, koska niissäkään se ei malta olla tarpeeksi kauaa siinä "kii". eli noita treenin alle..

muuten meni kyllä oikein kivasti, pyrri ohjautu ja käännökset oli pääsääntöisesti ihan kivoja :)

käytiin vielä loppuun sama lenkki kuin eilen, pikkuisen yli tunti siinä menee kun umpihangessa kulkee :D oli aivan ihana, jopa keväinen ilma. hirmuinen tuuli, mutta suhteellisen lämmin sellainen. nähtiin rohkelikko hiiri/myyräkin vilistämässä pitkän matkaa hankea pitkin.

kävin illalla porukoilta hakee hetkeks meidän toisen auton. jussi siis on toipunut miun töistä mukananituomasta mahataudista ja tarvii siis auton päästäkseen keskellä viikkoo töihin. toista autopaikkaahan meillä ei oo, eikä ennen kevättä toista autoo tarvita, niin se on nyt majaillut porukoilla. ihan ikäänsä nähden kohtuullinen kaara ja ihan oli hyvä ajaakin. ja koiria sopii takaboksiin vaikka kuinka :)

kävin tänään ostamassa elsalle kevyemmän BOT loimen, joka on sen verran reilu että ei ole liian iso elsille mutta sopii myös lalalle. lala koekäyttää moista tuossa nyt ensimmäistä kertaa. mukaan tarttui myös tarjouksessa ollut makuualusta (hevosen selkäsuoja 1m x 1m) vaikka mie alkuun (ja edelleen..) olen hieman skeptinen noiden erinomaisuuden suhteen. mutta tuskin niistä haittaakaan on, lalalla on kuitenkin selkäongelmaa ja elsillekkään ei pahaa tee tommonen vaikka sen selkä onkin kunnossa.