kumma kun näitä huonosti menneitä juttuja ei jaksais päivittää tänne :D

eilen kisattiin tokoa varkaudessa vajaan kolmenkympin helteessä ja se näkyi mustassa pikkupyrrissä.

mutta ennen kaikkea ikävä sattumus pilasi kokeen =(

paikalla istuminen:0 ensimmäisellä yrityksellä viereinen labbis tuli elsiä nuuskimaan ja elsi sitä yritti saada pois (ja samalla urhoollisesti istua) ja sitten lähti labbiksen vieressä ollut mitteli bileisiin mukaan ja menivät keskenään kahinoimaan syrjemmälle. saatiin aloittaa alusta, mutta elsi oli lopussa mennyt maate. ärsyttää! ja niin kun me on tota istumista korjattu pienemmän häiriön takia jo kuukaus, mitä lienee nyt =( onneks kuitenkaan kellekkään ei käynyt mitään..

paikkamakuu:8, piilo oli vinossa, elsi oli kääntyneenä minuunpäin, poispäin labbiksesta

seuraaminen: 6, jouduin antamaan yhden lisäkäskyn, joka verotti pisteitä. tosin ei se hyvältä tuntunut muutenkaan, helvetillisen pitkässä hitaassa seuraamisessa kentän laidallä rähiköitiin ja elsa jäi sinne tuijottamaan..

idari: 0, ei istunut, otin nollan ja käskin koiran istumaan. lopetettiin luonnollisesti siihen.

luoksetulo: 8 varasti TAAS! tosin nousi seisomaan vasta kun ensimmäinen "käsky" tuli liikkurilta. ihan ok stopit.

ruutu:9,5 ruutu oli kulmassa ja kehänauha maassa. tätä jännitin alun perin kovasti. mutta elsi olikin menossa vissiin vähän ruudun yli ja kun pysäytin, oli takareunassa :) puoli pistettä lähti kun meni ensin miun ohi ennen kun tuli seuraamaan.

ohjattu nouto: meidän perus 10 ;)

metallinouto:9 en tiiä mistä lähti piste.

tunnari:8, pureskeli hieman, hyvä  etsintä ja suora perusasento =)

kaukot:9,5

pisteet 223p eli III-tulos

iso iso harmitus kokeen jälkeen, tää ois niin ollut hyvä koe meiltä taas muuten! ei mitään jos oisin itse mokannut tms. mutta kun syy on vielä toisten. ärsyttää!

otettiin kehässä kokeen jälkeen vielä istuminen näiden kolmen nollanneiden koirien kanssa ja labbis lähti taas =/ ei elsi onneksi tuosta sen kummemmin näyttänyt ottavan itseensä, mutta harmittaa kun toinen yrittää tehdä kuten on sanottu ja joku häiriköi =/ sain palkattua lyhyehkön istumisen.

_________________________________________________________________________________

mutta päivitetään perään tää päivä sitten.

dukkiskukkis tuli päivähoitoon kun mammalla oli pitkä koulupäivä. käytiin kentällä reenimässä. ensin teki elsi palkattoman seuraamisen ja perään idarin istumiseen asti. eipä tietenkään ongelmia.. sitten palkattu seuraaminen. tehtiin pikkuisen käännöksiä sitten agissa, putkea ja paria hyppyä ennen kuin oli dukkiksen vuoro.

duu on miulla ollut liinassa kentällä sen kaksi kertaa mitä on käyty. varalta siis vaan..tänään ei ollut liinaa kun se oli toisessa autossa ja siispä piti kokeilla dukkista irti. turhaa olin jänskännyt, se oli varsin kontaktinhakuisella päällä tänään! se on niin hauska kun ottaa elsistä mallia, elsi on tohkeissaan kentällä niin dukkiskin on =) duu teki putkea, joka sujui ihan näin yhdellä ohjaajalla ja vähän hyppyä riman ollessa alimmassa minissä. muutama käännös tehtiin myös valssilla ja sitten hyppy ja putki peräkkäin.

toisella kierroksella elsi teki okseria ja siitä käännöksiä. hyvin meni. sitten keinua pallopalkalla, eipä tuossa mitään. voi kun ei olis kisoissakaan =/

dukkis teki viel lopuksi namialustalle irtoamista yhden hypyn takaa vähän kauempaa.

pääasiassa kuitenkin hilluttiin ducan kanssa kentällä ja nyt se jopa leikki ja hyvin leikkikin! tuo leikkiminenkin on mennyt eteenpäin tosi paljon ihan jo kotona ja näköjään ongelmia ei ollut leikkiä kentälläkään! jes! ehkäpä me ruvetaan viel ducan kaa vallan reenaamaan ;)

kotona tehtiin kosketusalustaa ja väittäisin että sillä on siitä jo ihan hyvä idea!:)

kuvia muutama sitten:

elsi ja ihana sininen lutteropallo

 

Duu, jolla tuota kieltä riittää.. :)

dukkis miettii mikä on tää vuori keskellä kenttää..

esittelyssä poskiparta!

Duun tottelevaisuus on parantunut aika paljonkin ja se on muutenkin jo kontaktinhakuisempi ja leikkisämpi koira :)

ainiin, käytiin ostamassa eläinlääkäristä punkkiaine elsille, kun tuo panta ei näytä käyvän =/ duu pääsi moikkaamaan hoitajia ja samalla puntariin. huh, 12kg, jättiläinen! korkeuttahan tuolla on varmaan jotain 45cm, elsaa se on vielä kuitenkin selkeästi pienempi, mutta rungoltaan lyhyempi ja vankempi. isot tassut on kyllä kaverilla.