vaikka hiljaista on viime aikoina ollutkin.. =) kerran menimme oikein "työksemme" kentälle tekemään tokoa, en edes muista mikä päivä se oli. tehtiin seuraamista (joka super! vaikka viereisellä kentällä pelattiin pesistä) ja tehtiin merkkiä (ihan ok) ja ohjattua niin, että vien sen merkille ja elsa hakee noin suunnilleen oikeista mitoista lelun. reenattiin molempia puolia. vahvistetaan noita nyt erikseen ja merkkiä erikseen ennen kun joskus yhdistetään homma. meni ihan ok. kotona ollaan toki tehty jotain pientä; kaukojen istumista, nousua, temppuja.. ja uutena temppuna sukan ottaminen jalasta ja tuominen syliin. harjoituksen alla tuo on, mutta pikkuhiljaa alkaa sujua =) elsa ei vaan meinaa uskaltaa ottaa sukkaa, vaan valittaa ja mouruaa ja tarjoaa kaikkea muuta:)

agia ei olla myöskään reenattu kun ne kaksi kertaa mammaloman jälkeen. huomiset kisat siis menevät tuurilla, jos menevät. lenkkeilty on kyllä ahkerasti ja lihaksia on saatu mukavasti takaisin, vaikka aika hyvässä kunnossa elsa pentujen jälkeen kuitenkin oli. kisoissa jännittää hieman se puomin alasmeno, sitä kun ei ole tosiaan kolmeen kuukauteen tehty, eikä kyllä rengastakaan. no, eka rata on hyppis, jospa sinne suurimmat höyryt jäis.

ja..siis miksi hiljetään; team pikkupyrri(mie ja elsa) ja team pikkukelpi (katja ja hinkuu) yhdistyvät retkikunnaksi ja suuntaamme viikoksi UKK-puistoon vaeltamaan. vaellus on tuossa mittakaavassa ensimmäinen kaikille muille paitsi katjalle. hieman jännityksellä odotan :) alkuviikoksi on luvannut ihan ok säätä, ja ei minuu oikei muu huoleta, kun että elsi tarkenee. mietin mitä takkia sille ottaisi mukaan. lähinnähän on siis yöt se kysymys. voi hyvinkin sinne nollan tienoille laskea, mie tarkenen makuupussissani kyllä, mutta ei sinne koiraa sovi. tosin, meidän kahden hengen teltta kera kahden koiran voi olla aika tiivistunnelmainen ja sen myötä lämmin.

mutta palataan sitten kisatuloksin ja matkakuulumisin!

 

heidi