oltiin tänään meidän agivuorolla vain maija ja mie ja toikoilukshan se meni. huomenna on agikisat, joten otin vaa keppejä.
ruutu.voi se ruutu..äh. mistä ees aloittaisin?elsalla oli siis tapana mennä ruutuun miusta katsottuna oikeaan reunaan. no, alkuun taisin siitä palkata kun se kerta reilusti ruudussa onkin. no, sitten rupesin korjaamaan paikkaa. joskus kerran, max kaksi se menee siihen ja on ruvennut tekemään sitäkin että jää etureunan nauhan päälle seisomaan. eli siis kun korjaa ruudun, joka kisoissa periaatteessa olisi ok, saa tilalle ruudun joka on 0. onko hei kiva? mie en enää keksi miten sen koiran saa sinne menemään! koskaan ei se sinne mene ja en pääse palkkaamaan oikeasta! korjaamisen kautta sinne sitten mennään ja siitä ei oikein pallopalkkaa heru. elsa ei vaan hoksaa mikä se on se paikka mikä siltä vaaditaan. neuvoja otetaan vastaan..... *huoh*

tunnari..eli tunari. muahaha. no siis..sitä ruvettiin taas ottamaan tällä viikolla "urakalla" ja tein kolmena päivänä melkei peräkkäi. eka päivä oli se kun tein hallilla. sen jälkeen tein kotona seuraavana päivänä aloittaen kolmesta kapulasta ja lopettaen kuuteen kun kaikki meni ihan tosi hyvin! lyhyt matka ja jussi vielä lähellä valvomassa. ei räpellystä, ei mitään. rauhallinen haistelu ja oikean kapulan tuonti. seuraavalla kerralla tein ehkä 6 toistoa (oisiko ollut seuraava päivä) ja silloin yhden kerran käytti suussaan väärää tuoden oikean. aika iso prosentti onnistuneita :) vaihdoin kapulaa n. joka toinen kerta. olin kyllä supertyytyväinen pikkupyrriin :)

jep jep, nyt nukkuu, huomenna agikisat!jännittää, tai pelottaa se lalan kanssa meno kun ei olla edellisten kisojen jälkeen reenattu. ja kukapa muu on tuomarina kun miulle huomautuksen antanut hannele lummeranta.jes.