oikein pitkän kaavan mukaan:)
tultiin eilen vuokattiin ja tänään oli kajaanissa kisat. lomailu jatkuu vielä huomiseen täällä vuokatissa.
Kisoista siis tuomisina ekalta radalta (agi) 10vp, tuli aidan ohi kun vedätin, koira oli menossa jonnekin ihan muualle..lisäksi räiski kontaktit (tai ei siis tehnyt niin kuin osaa) ja kepeille se ei sitten kääntynyt kun toiseen väliin. korjailua korjailua..
toiselle radalle (hyppis) startattiin mukavasti viimeisenä (ekalle ensimmäisenä..) ja pienestä paniikista huolimatta tuloksena nollavoitto:) ihan mukavia ykkösten ratoja oli pajari tehnyt. viimeiset kolme estettä olivat hyppyjä niin, että tokavika ja kolmanneks viimeinen olivat yli 180 asteen kulmassa. mie tuli ulkopuolta kolmanneks viimeiselle ja takaaleikkasin. en uskaltanu kääntää vaan pistin elsan hyppäämään ja kun oli maassa,vaihdoin puolta. sitten pitikin pomppia ja huutaa koiraa takaisin. iski hirvee paniikki ku ties et on nolla alla, ei uskaltanu tehä mitään nättiä takaaleikkausta ettei rimat tipu. ei elsa oo ees herkkä niitä tiputtelee. mutta siis kamalasti aikaahan tuohon meni, mutta aika silti -11.21. hyvä elsi :)
mitattiin muuten huvikseen elsa. edelleen se oli hieman huonosti seisotettuna sen 47,5cm. eli käytännössä se voi olla vielä pikkuisen isompikin. voih voih..iso elsa :)