elsillä on nyt vuorokaisia n. 45 joten ei kovin paljoa enää. ruokahalu on tosiaan jopa suuri! eilen soittelin jo martina-eläinlääkärille päivystysasiaa sillo synnytyksen aikaan ja pitäisi olla nyt niin, että jos jotain ongelmaa tulee, on hän puhelimen päässä. hieno juttu =)

treenailtu ei ole oikein mitään. lala on ollut meillä tosiaan viikon päivät melkein äitin ollessa lissabonissa ja iskän työmatkalla. tänään hulluttelemme oikein ja menemme agireeneihin! elsi jääpi kotiin potemaan paksuutta.

käytiin keskiviikkona kolvananuuron reitti kokoonpanolla minä ja haukut, katja ja hinku-kelpi ja ninka ja vappu. onhan maasto vaikeakulkuista (tosiaan mennään tuossa kivikkoisessa rotkossakin pätkä), mutta koirilla ei tietenkään ollut mitään ongelmia asian suhteen. ei edes elsillä. vaikeakulkuisuudesta kertoo se, että meillä evästaukoineen meni viiteen kilometriin melkein 2,5h =) siellä ensin laskeudutaan varmaan lähemmäs 1km alas, kävellään rotkon pohjalla vajaa pari km (josta varmaan puolet tuota louhikkoa) ja sitten kivutaan taas ylös piiiitkä jyrkkä rinne ja kävellään rinteen harjalla, laskeudutaan loivasti alas ja kävellään se ensimmäinen jykkä mäki ylös.

retkeilystä innostuneena lähdemme huomenna ala-koitajoen 7km kierrokselle. ihan noin vaikeaa ei maaston pitäisi olla, ja hyvä niin koska polvivaivainen mammakin lähtee mukaan =) lisäksi jussin äiti liittyy seuraan myös. sinänsä matka ei ole normaalia lenkkimatkaa pidempi, mutta koska kyseessä on Retki, täytyy ottaa eväät mukaan :)

muutama kuva kolvananuurosta viime syksyltä.

maisemia rotkosta kun ylöspäin katsoo, elsi kävi tuolla "muutenvaan" pomppimassa. nyt sentäs malttoi mielensä..

1244803862_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

keskellä rotkoa menee puro (viime sysksynä se oli tällainen isompi kuin nyt) ja purossa uiskentelee mutuja :) puro solisee mukavasti välillä maan alla.

1244803900_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

yök, miten ylivalottunut kuva, mutta kuvassa elsi pitää lepitaukoa louhikkopätkällä (viime syksynä)

2011365.jpg

 

laitetaan loppuun linkki lalan ekaan rataan mölleissä. huomatkaa (lalaksi) erittäin hyvä vauhti ja kova ääni :) eli rata tässä heinin kuvaamana. kiitos =)