käytiin tokoilemassa niinivaaralla lauran ja taran&taimin ja jonnan& vanjan kanssa.

elsi pyrrinen teki taas ensin seuraamista, joka kammottava ja kera pienen maukumisen ja miun oikeen polven tökkimisen. sain sen jostain kohtaa palkattua ja sittenpä tekikin paaaaljon hienomman ja rauhallisemman suorituksen ilman polvitöksyjä :) en ymmärrä mikä sen ajatus on tökkiä minuu oikeen polven sisäsyrjään..

tein pari ruutua joista eka ruudun ulkopuolelle!!(merkiltä lähetettynä) typerää edes kun tein kun ei ollut alustaa mukana.. jätettiin homma varsin pian.

kaukoja häiriköitynä, muutamia vaihtoja kerrallaan. laura ja jonna liikkuroivat ja olevinaan kääntelivät kylttiä. kun takapalkkaa ei nyt ole, elsa tekee paljon paremman vireiset kaukot. palkkana siis taakse heitetty ihana sininen kuolaa sisältävä lötköpallo.. =) elsahan ottaa jonkin verran häiriötä tuosta liikkuroinnista ja ehtii huomata monta muutakin asiaa jos sille päälleen sattuu. lähinnä tuosta häiriöherkkyydestä on ongelmia ajatellen evl:n paikkamakuuta, elsasta on ihan sama kuka hänet käskee! tuota harjoiteltiin seuraavana niin, että lauralla ja jonnalla oli näkymättömät koirat siinä rivissä jotka käskettiin maahan ja istumaan. nyt oli elsin meno sitten niin päin ettei omastakaan käskystä meinannut mennä eikä nousta parilla kerralla ;)

tein pari oikealle heitettyä noutoa ja sain kohtalaisia palautuksia ja peppukin malttoi pysyä maassa vapautukseen asti pyrrineidillä :)

paikalla istumisen tein niin, että vein elsan paikkamakuussa olevien taran ja vanjan viereen istumaan. hyvin istui vaikka muut olivat ekaa kertaa aikoihin maassa :) loppuun paikkamakuu ja hyvin kuunteli omat käskyt. hyvä :)

loppuun muutama vauhtimerkki ja eipä niissä ongelmia.

elsin aulis-pentunen on taas ehtinyt, tai oikeammin omisaja vellu. eli parikin videota taas pyrrinpoikasesta =)

aulis kirmailemassa puudelin kanssa

ja aulis lampailla toista kertaa elämässään. videolle ei ollut tallentunut kuin vain tuo yksi reeni, mutta kiva silti nähdä :)