enää pitäisi olla noin viikko synnytykseen. jännittää :) masussa käy kova vilinä.

eilen käytiin katjan ja kelpi hinkuun kanssa lenkillä. 1,5h meni ihan hyvin elsillä. ilmeisesti kuitenkin vähän toisen vauhdittamana,vaikkeivät nuo keskenään leikikään. tänään mentiin lyhennettynä meidän normilenkki, jossa menee reitistä riippuen 1-2h ja ekaa kertaa sitten pentuaikojen, tuo koira otti muutamia kävelyaskeleitakin irti ollessaan. yleensä askellaji on vähintään ravi, perästä kiihdytellään laukalla. laukkaamassa en ole elsiä viime aikoina juuri nähnyt. hyvä että osaa varoa :) tänään oli eilistä lämpimämpi, joten sekin lienee osaltaan vaikuttanut. ollaan jo hyvän aikaa lenkkeilty täysin elsan ehdoilla, joskaan ei olla suostuttu sen ehdotuksiin, ettei vielä mentäisi kotiin ;) nyt se lönkötteli miun vierellä, eikä hihnaa tarvinnut oikein koko matkalla.

sitten surullisiin uutisiin. treenikaveri susannan (josta täällä mali reinon kanssa kuvia) staffi paavo on jouduttu lopettamaan juhannuksena =(  paavo on melkein koko meidän Joassaoloajan ollut samassa agiryhmässä ja tokoakin on lukuisat kerrat yhdessä reenattu. lisäksi olen yhden radan paavolla käynyt kisoissakin juoksemassa. itkuhan noista uutisista tuli. päätös on ollut raskas, mutta kaikkien kannalta oikea. kuten jo suskille sanoin, oli ilo tuntea kiitokinkku paavo.

mie olen aina palstoilta keräilly näitä runoja vaikka aina niitä lukiessa tulee suru. tässäpä siis koiraystävänsä menettäneelle.

Taas valo viiltää taivaanrantaa
Se päivän yöstä erottaa
On tullut aika pois se antaa
Jota niin paljon rakastaa

Sen järjellä me ymmärrämme:
kun toinen lähtee, toinen jää
Vain pieni lapsi sisällämme
ei sitä tahdo käsittää

Hyvää matkaa, hyvää matkaa
Kulje kanssa enkelin
Hyvää matkaa, hyvää matkaa
Sinua paljon rakastin

-Markus Backström-