oltiin varkaudessa ja saaliina kaksi hylkyä. koskahan mie opin ohjaamaan? tuskin ikinä. välillä tuntuu, et pitäiskö tää laji jättää niille jotka osaa..ei sillä, elsi kulki ihan peruselsisti, noin niin kuin kisaelsaksi. vähän se vauhtia ja kierroksia noihin kisoihin tiputtaa. eka radalla tippui jo eka rima, sit mie koomaan, teenkö jaakotuksen vai en, tuloksena jotain siltä ja väliltä. sitten tippuu okseri.. sitten tuossa yhdellä hypyllä miulla on aikomuksena tehdä poispäinkäännös, kun nyt on virheitä jo alla. elsa osaa sen yleensä hienosti. tai ei tee sitä treeneissä väärin ikinä. olen antanut muidenkin kokeilla tuota elsalla, kun se sen osaa. no, eipä sitten tehnyt tuossa radalla.

rata

 

toisella radalla elsa ei tule käteen valssissa keppien jälkeen ja seurauksena mie ajaudun liian kauas ja epämääräisellä huitaisulla huitaisen koiran putken sijasta pituudelle. eipä silti, tuo hyppy putken jälkeen ei olisi kuulunut rataan muutenkaan...pyrri taas irtosi =)

rata

 

nähtiin kisapaikalla elsin tyttöpentu Pila. 4,5kk neitonen täynnä tarmoa. pyrrimäiseen tapaan se on hyvin pidättyväinen, jopa arka.. haha, kaikkea muuta, Pila on pentu joka rakastaa kaikkia ihmisiä! keltä lienee tuon epäpyrrimäisen tavan perinyt? Chakkahan on avoin, elsa useimmiten varsin välinpitämätön vieraita kohtaan. Pila on sitten chakka potenssiin monta :)

kuvat pilasta eivät tuolla kyllä onnistuneet, otin pikku pätkän videolle, näkee vähän edes. kokoa on jotain 42cm, painoa 10kg.

PILA

 

ja päivitys. tein äsken kaksi istumista kotona ja molemmissa koira maahan. emme siis mene huomenna tokokisoihin=( ei muuten mutta turha mennä kun nelosen kertoimella oleva liike on noin epävarma ja tuosta pahimmillaan saa ongelman kun ei pääse korjaamaan kisoissa heti kun menee maate. mutta, onko pyrrille parempi palkka saada mamma luokse ja jäädä nameista paitsi, vai istua (vaikka ei haluaisi) ja saada mamma ja namit.. toiv. se ei tuota keksi, siis että "menen maahan, mamma tulee".