ja kuten tavallista, kotona ei oltu tätäkään viikonloppua. tai no loppujen lopuksi kuitenkin enemmän kuin piti!

eilen käytiin pieksämäellä tokoilemassa ja siitä reissusta nyt ei ole paljoa kerrottavaa..

paikalla istuminen:10

paikkamakuu: 8,5 oli kuulemma pyöritelly päätään (OMG!)

seuraaminen: 8, tähän pitää olla tyytyväinen

idari: 7, ei istunu prkl

luoksetulo: 0, nousi seisomaan kun olin kävelemässä pois ja pysähtyi huonosti..

ruutu: 0, elsa pysähtyi ruutuun, olisi pitänyt käskeä se pidemmälle. meni maahan ja toinen etutassu rannetta myöten ulkona. mut mitenpä sen näät 25m päästä..sitten kun liikkuri sanoo "käsky" pyrri jo kuulemma lähti ja sittenpä ei tullut seuraamaan vaa juoksi ohi. jippii..

tähän väliin oli taas tauko.

ohjattu nouto: 10

metallinouto:10

tunnari:8 (pureskeli), olin muute varma et toi väärän, kun kapula oli kello kolmen kohdassa!

kaukot: 9

212p III-tulos. eipä sitä hyvin pisteitä kerry jos kaksi 40p liikettä nollaa...taaskin ois ollu niin tehtävissä tuo. elsa teki hyvällä vireellä mut silti tuli kyl olo et mahtaako kannattaa tuolla käydä kokeessa kun koira vähän jo ennakoi ja tietää..

eikä toiminu reenaamattomuus ;) ihan hävettävän vähänhän me ollaan reenattu. ehkä 1 kerta liikkeet eri päivinä sitten viime kokeen..

pieksämäeltä huristeltiin kirsin luo, jossa oli herra Laitisen (kooikerhondje Robi) agikoulutus. oli ainakin rahalle vastinetta, kolme pitkää settiä päästiin tekemään ja ruoka siinä välissä. elsi teki ihan kivasti töitä =)

reenien jälkeen käytiin kirsin kanssa ratsastamassa vajaa tunti. mie ratsastin elvis-aasilla! parasta :D ei oltu kuin pari kertaa eri mieltä suunnasta.. elviksellä piti mennä ilman satulaa, eikä se nyt niin kamalaa ollu =) ravailtiin ja laukattiinkin. aika symppis otus tuo elvis! retki meni hyvin ja kun tultiin pihaan, elvis teki stopin n. 5m ennen tallia, ja siitä ei hevillä liikahdettu! :)

elsin pentu sumppu (t. pesonen) kävi korkkaamassa näyttelyuransa eilen:

Kookas, vahva ja urosmainen. Erittäin hyvin kehittynyt ikäisekseen. Hyvät mittasuhteet ja erinomainen rakenne. Oikean muotoinen melko kookas pää. Hyvät raajojen kulmaukset. Pienet yksinkerteiset kannukset. Karva vielä pentumaista ja runsasta naamassa ja raajojen etupuolella turhan runsaasti karvaa. Itsevarma reipas käytös.

Arvosana EH JUK1

tuomarina vaihdoksen jälkeen paula heikkinen-lehkonen. hyvä sumppu! mitä nyt vähän runsaammasta turkista, pääasia et rakenne on hyvä ja se mitä on pään sisällä =)

tänään käytiin maijan ja koissujen kaa lenkillä. jalkahaavaansa paranteleva focu joutui jäämään kotiin. meno oli taas taattua kiitos lalan ja sipen..tosin onneksi nekin rauhoittuvat alkuhässäkän jälkeen, ei muuten lala mahtaisi kestää moista riekkumista.

kamera sopivasti tarkentanut vain sipeen..

 

kuraisten koirien lisäksi kotona odotti kolmaskin pestävä, nimittäin kepu. kepu oli matkustanut autossa ja pissinyt koppaan =( toki se hiekkalaatikko oli ennen sitä kaadettu.. eli pääsi kepukin elämänsä ensimmäiselle pesulle!oon ollut tosi laiska noitten pesemisten suhteen..mut ei muuten ollu niin "paha rasti" kun ajattelin. eihän se nyt hauskaa ollut mutta..ilman naaarmuja selvittiin!

ennen lenkille lähtöä napsin muutaman kuvan focusta kun oli niin nätti ilma!

tämä komea koiraherra on siis oikealta nimeltään kärkikarvaaja ja ikää nyt 11kk

tarkkana kuin porkkana :)