jonkin verran olen päivittänyt tämän blogin eri sivustoja ajantasalle. katsotaan kauanko ne pysyy sitten siinä vauhdissa :)

 

lisätään tiistain tokotulos tännekin kera selitysten(kopioitu toisesta blogista). katja kuvasi osan liikkeistä ja laittelen videot tonne toiseen blogiin..

paikalla istuminen:10 iso JEEEE!

paikallamakuu:8,5 (oli lonkka-asennossa ja tassu vedettynä kippuraan. lisäksi mie olin auttanu nousussa tms)

seuraaminen: 7,5 pari vinoa perusasentoa ja yksi jäi kokonaan uupumaan, ehkei elsa ollut ihan mukana juoksusta pysähdyksessä :) mutta meidän seuraamiseksi olen tyytyväinen!

idari: 5 joo...seisoi, jee! istui, jeeeee! ja viddu, ei menny maahan vaan istui. oliko se jotain "saat mitä vahvistat" ?:) noh, suustani pääsi toinen käsky, vaan turhaahan se on. lisäksi jostain syystä perusasento jäi puuttumaan. säälivitonen siis. 

luoksetulo: 5 pysähtyi huonosti, varasti siitä liikkurin käskystä ja meni hyvin maahan.

ruutu: 9 kaatoi merkin. tai siis tökkäsi sen kumoon.

ohjattu nouto: 9,5 tökkäsi merkkiä vaan ei ihan kaatunut ;)

metallinouto:9 vino perusasento..huonoin metallihyppy meiltä pitkään aikaan. sanokaa nyt sit et tätäkin pitää reenata hitto :D

tunnari: 8, hyvä etsintä, pureskeli kapulaa..

kaukot:7 ja pärssisen pipan tuomaroimaksi tosi hyvät! siis kun se koulutuksessa pelotteli, että meidän kaukot voisi olla vaikka 0 koska elsa liikuttaa sekä etu- että takapäätä. toisilta tuomareilta sitten sataa ysiä ja kymppiä.. noh, kaksi käskyä maahanmenoon syystä jostai joten sitä suuremmalla syyllä hyvät pisteet!

ja lopputulos 248p II-tulos ja sillä heltisi luokkavoitto. mutta nuo perskuleen kahdeksan pistettä!! olis ollu niin tehtävissä taas. mutta parin huonon kokeen jälkeen oli oikein kiva koe ja oikein kivasti toimiva ihana musta pyrri <3