aulis elsanpoika nousi eilen agilityssä kakkosluokkaan nollavoitolla ja tällaisella radalla: http://www.youtube.com/watch?v=ZKPkcLJcGkE onnea vellu ja ihana aulis :)

elsa mamma päätti kuukauden erinäisistä syistä johtuneen aksatauon (pakkaset ja lihasrevähtymä ja omistajan laiskuus ja..) ja suunnattiin katjan ja virven kanssa hukka-halliin treenaamaan. aikaa oli 5h kahdeksalle koiralle, lämpimässä hallissa. kyllä kelpasi! tosin jossain määrin jopa liian kuuma oli -30 asteen pakkasiin tottuneille koirille tuolla sisällä.

turjake treenasi merkkiä

ja kääpiö sivulla maahan ja perusasentoon siirtymisiä. ihanan vinossa ollaan!

olisi voinut äkkiseltään luulla, et kivaa olis vähän jännittäny tuolla, täydessä hallissa, jossa kolmessa kehässä juoksee koiria ja meteliä on. varsinkin kun ollaan viimeks oltu vastaavanlaisessa tilanteessa joulukuun alussa (joo ja mie muistan ain sanoo et sosiaalistaminen on tärkeää ;) ja muuten vaa humppastu täällä utran metsissä! mutta kiva oli hyvin reipas, vähän häiriötä otti alkuun toiselta kentältä, mutta sekin oli vaan sellaista hyvänlaatuista "ai mitä siellä tapahtuu?onko siellä paremmat bileet?"-tyylistä, ei mitään muuta. hyvä miun pieni reipas kääpiö :))

 

katjan huuma kuulee ääniä..

kiitos katjalle noista elsin ja kivan kuvista :) laitan treeniselostukset TREENIblogiin :D

kuvata tuolla oli tosi huono..mutta joitain kuvia lisää noista reeneistä täällä