Päivittelin blogini ulkoasuakin pitkästä aikaa. Pohjakoodi on otettu täältä ihan luvan kanssa, ja tuon bannerin askartelin joutessani. eehkä blogi olisi kolmipalstaisena ollut järkevämpi, mutta nyt näin. koirien omat sivutkin löytyvät vasta lopusta eikä etusivulle ole nyt linkkiä kun tää pohja ehdotti sitä tuohon kuvan päälle! otin sen siis kokonaan pois (sen jopa osasin tehdä..) mutta en olisi osannut laittaa sitä näkymään tuossa sivussa. no can do.

mitäs mieltä olette?

päivitin myöskin ajantasalle elsin tuloksia ja messarin näyttelyarvostelut. Lisäksi tein lalle "lala sairastaa" osion, jonne pääsee lalan sivulta. Siellä siis yhteenvetona koko homma.

On muuten pian lalan verikoekontrollin aika.. maanantaiksi varasin ajan kivuttomalle. jännittää..mutta toisaalta koira on nyt hirmu hyvässä kunnossa ollut oikeastaan sen jälkeen kun haava parani. Samalla viedään kepsu kissanpoikanen rokotuksille.

mitään treenipäivitystä ei ole luvassa koska ei olla reenattu :D ollaan oltu iiihan laiskoja. muutamaa temppua on tehty/opeteltu ja tietenkin lenkkeilty ahkeraan. Tänään suunnataan elsin kanssa liperiin lalan luo ja mennään lumikenkäilemään :) se on kyllä elsan mielestä aika typerää touhua. jos vaikka muistaisi ottaa kameran?