ei ole tullut kirjotettua pitkilleen..
käytiin viime viikolla pitkästä aikaa raunioilla hakuilemassa ja poissa oli epäröinti rullaa maalimieheltä hakiessa! olin ihan yllättynyt! ensin elsa tosin jäi kyttäämään, että ihanko totta ei ole vielä palloa luvassa :)
pari viikkoa sitten olimme myös pitkästä aikaa ihan ohjatuissa agireeneissä. tänään on luvassa seuraava. kokeiltiin ruutuun kosketusalustaa ja sitä on nyt vaihtelevalla menestyksellä tehty. eilen kun käytiin ninnin ja viiman kanssa treenaamassa, meni ruutu jo melko kaukaa ja tosi hyvin! ei tehty kuin kolme, koska viimeinen oli lähes täydellinen ;) pitäisi joskus treenata niitä pois kutsumisiakin. potkikaa minuu persuuksille asian suhteen pliis. oon huono treenaamaan asioita joista epäilen etteivät ne kuitenkaan suju;)

tunnariin saatiin myös ohjeeksi kokeilla ihan vaan että kolme kapulaa, joista kaksi vierasta. koira hihnaan ja eikun nuuskuttelemaan. jotain 5 kertaa tässä kahden viikon aikana sitä ollaan tehty ja eilen kokeeksi kaikki kuusi kapulaa rivissä ja viimeisellä kerralla ilman ronkkimisia /tönimisiä oikea kapula ! jes! nuuskiminen sujuu siis ja oikean se aina nostaa, mutta elsi tarttee miut siihen viereen tai alkaa ronkkia muita. no eikun vain toistoja, pääasia, että pikkupyrrin pääkopassa on lamppu syttynyt asian suhteen :)

kokeiltiin eilen myös toista kertaa ikinä liikkeestä istumista takapalkalla. ensimmäisellä kerralla maahan, toisella avustettuna istumaan ja kolmannella ilman apuja istumaan. ai mitenniin oppii nopeesti??
nyt näyttäisi, että kaukot tulevat olemaan se viimeinen juttu, mikä estää meitä sitten joskus voittajaan menemästä. pitää tänään ehkä ottaa ne asiaksi treeneissä. ne eivät siis ole vasta kun ihan alkeisalkeis-asteella. ylösnousut kestää matkaa jo muutaman metrin, mutta ei taakse istuminen eikä maahanmeno.