hei vaan pitkästä aikaa :)

meillä kaakon kiertue lähestyy (to kisat kotka, la hamina) ja muutenpa tässä ollaan hiljakseen treenailtu, joka päivä jotain pientä :) lisäksi ohjelmassa on dukkiksen sosiaalistamista, hyvä aloittaa se näin 8kk vanhana ;) eilen käytiin siis mätsärissä hengailemassa ja olihan se alkuun aika jännää.  tuosta kuoriutuu tommoisissa yleisötapahtumissa hyvinkin pidättyväinen otus, kun se ei sitä tasan muuten ole.. näyttelyyn olisi toki joskus kiva mennä, mutta tuo on ollut jo huimat kaksi kertaa tapahtumassa jossa on ihmisiä ja koiria ja toistaiseksi ne ovat siis kovin jänniä. ei siis näyttelyihin ainakaan tässä syksyllä. eipä niitä kyllä olekaan kun jyväskylän aikaankin vietän viikonlopun kuuntelemassa koira-aiheista luentoa mahdollisen tulevaisuuden varalle ;) mutta annetaan noi jutut dukille anteeksi, se siis on elellyt suomessa sen 3kk ja pääosin liperissä, missä nyt ei kovin tapahtumarikasta ole :D puhumattakaan elosta ennen suomalaistumista.

viikolla käytiin ratsastamassa taas kirsin luona rella vinurin issikkatallilla ja parituntinen vierähti ihanan Grón selässä. Tykkään kyllä tuosta hepasta vielä enemmän kuin edellisellä kerralla! kirsi tuli kuvailleeksi sitä muuten joskus sanoilla "vähän pyrrimäinen", siinäkö lienee syy? =)

toki piti ottaa kuvia myös pilasta, joka ei kieltämättä ole varsin kauneimmillaan tällä hetkellä, joten jätettiin rakennekuvat toiseen hetkeen. tai no ei se rakenne, vaan se karva, jota ei siis ole (paitsi tietysti poskissa) =)

hassua miten näyttää kun kaksi pennuista (sumo ja aulis) olisivat perineet korvat elsalta ja pakki ja pila chakalta.

matkalla oli mukana myös maija ja focu :)

sekä tietenkin elsi ja dukki :)

 

mittasin muuten match showssa eilen dukin. 46,5cm. knääpiö!  mutta samaa mittaa näytti siis myös vapulle, joten huoletta voi sen sentin siihen lisätä ennen kuin ollaan oikeissa mitoissa.

sitten vielä vellun laittama video auliksesta. aulishan oli siis se pentueen pienin ja alkuun tosiaan pahnanpohjimmaisin, herkkäpoika. uskokaa nyt tai älkää :)

joo ja olen lomallani ahkeroinut tietokoneellaistumisessa. saavutus sekin... no, nyt on kuvagalleriaan http://edeh.kuvat.fi  ladattu uusia kuvia elsistä, kepusta, dukista, lalasta, focusta, reinosta, kokonaan uudet kuvakansiot tehty viimasta ja kuurasta, sekä nyt jo reilun vuoden jälkeen vihdoin elsan pentujen kuvia alkuviikoilta :) toki useimmat kuvat ovat noista kaikista jommassa kummassa blogissa joskus esiintyneet, mutta sieltä ne nyt löytyy :)