tasan vuosi sitten näihin aikoihin sain tekstiviestin, että narttupentu on syntynyt. Odottelin lisäinfoa muista pennuista ja ehdin jo miettiä, saisinko ekaa kertaa ikinä valita esim. kahdesta pennusta. Noh, en saanut, koskapa rentun ruusun jälkeen päivänvalon näkivat brindlet pojat Reissumies ja Raikulipoika sekä fawnit pojat Rosvo-Roope ja Ryynäsen Topi. Nyt tuo sekalainen sakki viettää jo 1-vuotissynttäreitä! Onnea :)

Vuoteen on mahtunut paljon kaikkea. Kiva on paitsi ollut kovin toimelias, toisaalta myös maailman rakastettavin kainalokoira, joka käpertyy aina tilaisuuden tullen kainaloon ja painaa pään syliin. Näissä tilanteissa sitä muistaa, mikä on se ensisijainen syy pitää koiria. Ne ovat ensisijaisest Ystäviä arjessa, harrastukset tulevat sitten jossain myöhemmin.


Toisessa ääripäässä Kiki on kova, omapäinen koira, mutta toisaalta kikiä ei maailman murheet pelota eikä huoleta. Se on helppo kaveri matkustaa ja mennä koska se suhtautuu reippaasti niin uusiin paikkoihin kuin ihmisiinkin.

Monet muistanevat myös monenlaiset jutut, millä kiva on aktivoinut omistajaansa :) linkitetään pari.

Kissankakkajuttu

Tussijuttu

ja sitten ajattelin laittaa omalle sivulleen nuo pyrripostissakin julkaistut valitut palat, jossa ei toki ole läheskään kaikki..

Kiki venytti tassunsa 48cm:n korkeuteen ja on siis hieman elsaakin korkeampi! painoa on 13kg.

Valehtelisin, jos väittäisin, ettei se ole koetellut hermoja..mutta toisaalta Kiksi on osoittautunut varsinaiseksi hauskuuttajaksi, Suureksi Persoonaksi <3

onnea Kivalle!

9.8.11