Elämä joskus yllättää, huonommin ja paremmin..haluatteko kuulla ensin hyvät vai huonot uutiset?
Aloitetaan huonoista:

Kiksi kävi lonkkakuvissa ja rehellisesti voi sanoa, ettei hyvältä näyttänyt. Etupää (kyynärät,olat) olivat siistit, samoin selkä ja polvet. Mutta ne lonkat... =( Noh, pahin järkytys on jo ohi, ja elämä jatkuu.. Vaikka kuinka asiaa murehdin, sama torvelo se siitä huolimatta on, eikä murehtimalla miksikään muutu! Luonnollisestikaan Kivaa ei nyt sitten käytetä jalostukseen ja voi olla, että kisatavoitteinen agility jää meiltä myös. Nuokaan ei harmita pahasti, eniten harmittaa koiran puolesta! Niin aktiivinen ja pirteä koira, joka rakastaa juoksemista..Toivotaan, ettei sille koskaan olisi noista vaivaa! Kiksillä on vaan niin mahtava asenne elämiseen ja kaikkeen! toki se on myös alusta- paikka- ja äänivarma ja no, täynnä virtaa ja torvelotarmoa! Olisi toivonut torveloita maailmaan lisää, vaan kaikkea ei voi saada.

onneksi on myös mukavempia uutisia kerrottavana :)

Elsi Pyrrinen, miun maailman hauskin tokokaveri, tokoili kisoissa hurjan hienosti!
siispä tässä koottuja selityksiä..
 
Paikalla istuminen: 10
Paikalla makaaminen 10 (vaikka olikin taas kiskaissut toisen etutassun kippuraan)
Seuraaminen 7,5 iloista ja innokasta. Yksi perusasento jäi väliin vähän tapaturmaisesti askelsiirtymisissä. Eiköhän tuohon ole muutama vinouskin sopinut
Zeta: 8 annoin aika voimakkaan vartaloavun istumiseen. Meinasin unohtaa pyytää koiran seuraamaan maahanmenosta, hyvä mie!
Luoksetulo: 10 Elsan luoksetuloksi aika hyvä! Seisomisessahan ne ongelmat on jos on. Nyt ihan kelpo stoppi! Ehken nyt ihan kymppiä ois odottanu.. :D
Ruutu 10: Meidän viimeaikojen murheenkryyni, nyt aivan huikean hieno ruutu! Keskelle ja kovaa!
 
tauon jälkeen jatkettiin noudoilla
Ohjattu nouto: 9,5 en edes tiedä mistä tuo puolikas lähti, tää on edelleen niin elsin bravuuri :))
Metallihyppy 10, no sitähän se on :))
Tunnari 8, viime aikojen toinen murheenkryyni, kauan hyvin kasassa ollut tunnari olikin viime viikon pelkkä tunari! Nyt peruselsaa, pari kertaa kapula pyöri suussa, josta pistemenetykset
Kaukot: 8 Ihan tekee kuten osaa, eipä me ton enempää ansaita.
 
ja pisteitähän kertyi 291 ja lisäksi saatiin KP ja luokkavoitto. Tuomarina oli Marko Puranen. Elsa oli jälleen mahtava, oon niin ylpee! Onhan se jo kokenut tokokoira, tekee just niin kuin osaa ja innokkaasti. Mutta miten hauskaa on kisata koiralla, joka takuulla tekee parhaansa ja sen naaman virneestä näkee miten hirmu hauskaa sillä on! Elsi on huippu <3 Se ois nyt sitten yhtä ykköstä vajaa tää meidän tokoura! Sitä lähdetään metsästämään sitten ihan erilaisella innolla :) Tammikuussa lienee seuraava potentiaalinen koe, tai oottelemme keväälle.
Muutoinkin koe meni oikein hienosti treenikavereiden (katja ja huumaa & hinkuu, heidi ja nuusku) loistaessa omalla vuorollaan!
 
Kiksin tokot on myös taas edistyny hurjasti! Aika pätevä siitäkin tulee, se vain ottaa hieman enemmän aikaa;)
 
en ole pitänyt itseäni käsityöihmisenä, en sitten yhtään! vaan niin sitä jotain pystyy tekemään, kunhan vähän ideoi ja viitsii =)
Trikoosta on tullut tehtyä pipoja, alunperin tarkoitus oli tehdä vain itselle ja kaverille, vaan niin postitin 11 pipoa perjantainakin :D ei taida nyt olla pipoista kuvaa käytettävissä täällä..
pantoja on myös muutama vielä tullut tehtyä, nyt on onneksi sekä T-nauha, että D-lenkit loppu! koristenauhoja kyllä vielä on, et pitää jossain vaiheessa taas miettiä..
 

ja sitten löytyi söpöjä kankaita... :)

ja sitten hetken mielihäiriöstä tekaisin tällaisetkin, käyttäjät ei hirveesti tekeleitä arvostaneet ;)

nyt pidetään kuukauden tauko kisaamisista. Itsenäisyyspäivänä startataan seuraavan kerran. Harmittava kasa vitosia ollaan elsan kanssa nyt viimeaikoina kerätty (4:ltä radalla 8:sta) ja yksi hypärinolla, jolla me ei mitään tehdä. Pienestä on kii, pienestä.. Mutta kontaktit ovat onneksi nyt vähän paremmassa kuosissa! Ja kun on radalla virhe alla, ehtii hyvin ottamaan kontaktit oikein huolella. Tosin saatiin me kontaktivirhe kisoista oikein..eipä voi syyttää kun itseään! Erkanen puomista sivusuunnassa, koira menee 2on 2offiin ja JÄÄ sinne (kyllähän se siellä aina nanosekunnin käy pysähtymässäkin, vaan jäädä ei malta), mutta takatassut on sopivasti kontaktipinnan yläpuolella ja etutassut maassa puomin sivussa. Näin ;)