on taas jäänyt monet treenit kirjaamatta. laiska minä!
perjantaina oltiin ryhmän agivuorolla. tein elsin kaa eka tokoa; jonkinmoisia ruutuja ja seuraamista. aksailut menivät kohtalaisen hyvin, pyrri oli kuulolla ja näppärä. ohjaajakin kun korjaa asennettaan hipsuttelusta juoksuksi niin avot! täytyy ruveta oikeasti keskittymään..kisavideoitakin kun katsoo nii mie sipsutan siellä koiran vieressä, eikä juoksemisesta tosiaan voi edes puhua!
 
maanantaina oli miun vuoro vetää treenit ykkösryhmälle, jota vedän maijan ja marjon kansssa. ajattelin, kun oli melko lauhaa että voin hyvin ottaa elsi pyrrisen mukaan ja treenata ensin. tehtiin oikeasti aika hyviä ruutuja! melkein mietin, josko en tekisi noita enää ennen viikonloppua..mutta kai se pitää käydä pari tekemässä. paikalle ei ilmestynyt kuin kaksi treenaajaa syystä tai toisesta ja ehdinkin elsin kanssa tehdä vaikka mitä. tehtiin idari ilman törppöjä, pari hyppynoutoa tavan kapuloilla (tässä elsi on niiin hyvä:) ja ohjattu, joka meni kyllä ihan plörinäksi. pitää saada tuo tehtyä kokeenomaisena vielä ennen koetta, tuolla ohjatulla ei viitsi kokeeseen lähteä ;) tosin olosuhteetkin olivat mitä olivat, vein itse kapulat, agiesteitä suunnilleen seassa yms. pari suoraa luoksetuloakin tais tulla tehtyä.
 
treenien jälkeen ennen seuraavaa ryhmää ehdin hyvin käydä lämppäämässä elsin ajatuksella josko tekisi pienet agit vielä. katja ilmaantuikin paikalle ja kokeili elsan kanssa. ihan ok meni, vähän elsa ensin empi lähtemistä katjan mukaan, mutta eipä tuohon tarvittu kuin lelu ;) katjahan ohjaa elsaa Joa:n omissa kisoissa maaliskuun lopussa kun mie humputtelen ranskan reissulla ;) jos hitto ikinä toivun tästä saamarin flunssasta....
 
lenkillä elsi aina haluaisi mennä reittiä, joka vie läheisen kentän ohi. siellä siis käydään porukallakin treenaamassa. hassua kun koira alkaa jo hyvissä ajoin kiihdytellä ja menee sinne kentälle odottamaan, että tulen perässä ;) miusta tuo on tavallaan niin söpöä, että useimmiten sitten menen perässä ja tehdään jotain pikkuisia tokojuttuja. eli toki on kannattavaa mennä sinne myös ensi kerralla :) tänään tehtiin kaukoja ja hyviä tehtiinkin :)
 
tunnaria pitäisi nyt oikeasti ottaa ohjelmaan..toissapäivänä tehtiin muutama, eikä niissä mitään ongelmaa.
 
 
ja kyllä, kuten kellonajasta voi päätellä, kirjoittelen töistä. meillä on rauhallista, ehkä tyyntä myrskyn edellä? tänä yönä ei ole lukumäärällisesti ollut paljoa potilaita, mutta ne vähät ovat sitten olleet ihan oikeasti sairaita ihmisiä. surullisiakin kohtaloita on sisältänyt tämä yö..tai no ainahan sairastuminen on surullista, mutta etenkin lapsen suru tuntuu niin lohduttomalta :( ja se, että tietää läheisen lähdön hetken olevan lähellä, ei poista sitä tosiasiaa, että aina se tulee kuitenkin yllättäen -ja tuntuu aivan yhtä pahalta.