päivitetty lauantain aksavideo tuonne hieman alemmas (2.3. klo 16.30)

 

ja tietenkään se cd ei toimi! ihan sama juttu pilan kuvien kans =( pilalle sain uuden, en tiiä jaksaako dukkiduulle hakee.. huoh.

mutta jäbä kävi siis tutkimuksissa tänään. painoa oli kunnioitettavat 15,8kg, korkeuttahan sillä lienee se 48-49cm. aavistuksen on elsaa isompi.

polvet 0/0, olat ja selkä (epäviral.) terveet, silmät terveet ja lonkatkin näytti oikein hyviltä :) aikanaan saadaan sitten niistä lausunto. kyynärkuvista minen ymmärrä juuri mitään, muttei nekään kuulemma pahalta näyttäny. Hyvä dukkis! samalla dukkis luovutti verinäytteen Hannes Lohelle.

purentahan dukkiduulla on niukahko, se oli tiedossa. sen jättimäinen kieli onnistuu olemaan aina edessä (ja onnistui nytkin) kun yrittää kattoo. se kieli ei vaan mahdu suuhun! mutta nyt oli sitten rauhoituksen aikana kerrankin aikaa tutkia sitä. oikealta puolelta etuhampaat menee jopa tasapurentaan, vasemmalta paremmin. vaikee selittää.. mut suunnilleen noin. ei priimaa ei..

 jätkänpätkä oli oikein mallikas eläinlääkärin asiakas. lala taas on kehittänyt sellaisen eläinlääkärikammon, et laitettiin varalta kuonokoppa. no ei sitä ois kyl tarvinnu.. ultrattiin siis lala, kun eläinlääkäri niin tahtoi :D uusi ultralaite siis oli tullut. ei näkynyt isompia virtsakiviä rakossa, mutta kun rakkoa "tönäisi" siellä leijaili hitusia, jotka näkyi ultrassa. aiemmin nähty "ainakin yksi" kivi on siis luultavasti poistunut normaalia reittiä. toivottavasti hitusten poistuminen ei koske =( ei se ainakaan kivuliaalta pissatessa vaikuta, eikä verta tule tms. Lala on muuten aika huonona välillä, takaosaa vapisuttaa ja se on aika ponneton. noh, vielä kuitenkin porskutetaan!

Kaunis, viisas Lala <3

elsakin kävi eläinlääkärissä pöydällä hetken pienen seisomassa ja yleistarkastuksessa vakuutusta varten. vihdoin ja viimein sain senkin aikaiseksi.. mutta eipä oo tuota koiraa tarvinnu käyttää lääkärissä paitsi terveystutkimuksissa!

koko lauma toissapäivänä ensimmäisessä, ja varmaan viimeisessä yhteiskuvassa.

Elsan kanssa kisattiin lauantaina Joensuussa. Ekalla radalla elsa tippui aika pahan näköisesti puomilta =( kahdella seuraavalla räpellettiin jotai muuta typerää sitten. ainiin, hyllytettiin ennätyksellisesti tokalle esteelle (!!) ja kolmannella ei löydetty keppejä. Onneksi elsa ei satuttanut itseään! oli kyl pahan näköistä. tulokseksi taisi jäädä 10,4, eli 5,4s yliaikaa tuosta puomilta tippumisesta ja sen uusimisesta, kun oli tarkistettu, onko koira kunnossa.. harmi, koska muuten rata sujui oikein mallikkaasti ja puhtaasti. pääasia ettei sattunut, ja eipä tolle mitään kammoo näyttäny jäävän :) video tuosta ekasta radasta täällä.

Ja pakin lonkkatulokset tuli tänään koiranettiin ja siellä komeilee B/B ja 0/0! jes =)  lähettävä eläinlääkäri veikkaili pikkuisen huonompaa, mutta hyvä näin. ei siis voi olla kuin tyytyväinen C-lonkkaisen elsan jälkeläisten tuloksiin: 3 x A/A, 1x B/B, 4 x kyynärät 0/0 ja polvet samoin :) kaikilta on myös epävirallisesti kuvattu selät ja osalta tutkittu silmätkin ja kuvattu olat. Kiitoksia miunkin puolesta aktiivisille omistajille, elsa on pennuistaan hyvin ylpeä!=) toivotaan, että katras säilyy terveenä jatkossakin.

Muita uutisiapa miulla ei taida olla.. ehkäpä muutamassa viikossa on sitten dukkiduun virallisia lausuntoja ja tiiä vaiks ois sit jo uutisia elsastakin :)

 

hei hei, sanoo dukki! (kattokaa nyt tota räpylää :D karvat kyl lähti tänään ;)