kotiuduttiin juuri kisoista lieksasta ja jo on miulla hoppu seuraavaan paikkaan.

elsa vouhkasi ja metelöi kisapaikalla tyyliin "mie olen tullu tänne agihommiin,kuulettehan KAIKKI!!" ja sen mukainen oli ensimmäinen rata. kaksi ensimmäistä rimaa tuli alas, (toista kertaa ikinä meillä tippui rimat kisoissa!) ihan siksi että koiralla oli perhananmoinen kiire. sitten jotain kämmäilimme välillä ja hylkyhän se oli. vauhti oli aika kova kuitenkin :)

toisella radalla elsa varasti lähdössä. eipä ole tehnyt ennen ei. sinne se jäi lähtöön metelöimään minkä ehti. suotavaa olisi myös ohjaajan katsoa taakseen kun koiran jättää. siispä kolmannelle esteelle kielto kun huomasin koirani tyyliin siinä. hehe..no loppu rata meni hyvin, kontaktit tehtiin huolella.

kolmas rata, meni kyllä aika hyvin vaikka itse sanon! enää ei ollut koirassa niin paljon vauhtia, mutta se olikin korvautunut yllättäen kyvyllä keskittyä :) hyvät kontaktit, kohtuulliset kaarrokset ja tuloksena nolla :) jännitettiin vielä kolme koirakkoa meidän jälkeen ja siinä vaiheessa tuloslista näytti pikkupyrriä nollallaan ykköspallille! tuli kyllä kyyneleet silmiin, elsi on niin taitava <3 on siis meidän avakello laitettu käyntiin juuri viimeisellä radalla ennen mammalomaa. tästä on eri kiva jatkaa!